BMW M3 M3 Competition 450pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 BMW M3 M3 Competition 450pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 450pk 500pk +11.1%
Koppel 600nm 680nm +13.3%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0100200300400500

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600700

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn BMW M3 M3 Competition 450pk chiptunen?

De ecu software van uw BMW M3 is gestandaardiseerd, en wordt volledig bestuurd door een computer.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Echter kan uw BMW M3 vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door BMW auto motor tuning.

In enkele uren kan je BMW M3 M3 Competition 450pk met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Je BMW M3 M3 Competition 450pk heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

In het dagelijks gebruik van uw BMW M3 M3 Competition 450pk zult u merken dat uw BMW M3 M3 Competition 450pk veel soepelder gaat door chip tuning BMW M3 M3 Competition 450pk. Je BMW M3 zal sneller optrekken en de performance die hij hierbij aanlevert is veel consistenter.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Meer plezier uit uw BMW M3 M3 Competition 450pk​
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Meer vermogen
 • Sportiever geluid uit uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Die garandeert dat uw BMW M3 M3 Competition 450pk op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De statistieken worden door onze inhouse BMW M3 M3 Competition 450pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw BMW M3 M3 Competition 450pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning BMW M3 M3 Competition 450pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw BMW M3 M3 Competition 450pk werd uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw BMW M3 M3 Competition 450pk waarborgen. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijd.

Krijg gelijk een rapport met het geschatte vermogen na het BMW M3 M3 Competition 450pk chiptunen

Veilige chiptuning

 • Specialistische kennis
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • Gebruik van goede tuning software
 • Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • We back-uppen uw software eerst

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw BMW M3 M3 Competition 450pk kan worden!

De opties voor het tunen van de motor:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 BMW M3 M3 Competition 450pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is waarschijnlijk de meest populaire manier voor het BMW M3 M3 Competition 450pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze voordelige methode van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de BMW M3 M3 Competition 450pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 BMW M3 M3 Competition 450pk chiptuning

De naam zegt het helemaal. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de BMW M3 M3 Competition 450pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning BMW M3 M3 Competition 450pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 BMW M3 M3 Competition 450pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun BMW M3 M3 Competition 450pk.

Specialistische BMW M3 M3 Competition 450pk ECU programmatuur inzicht

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van BMW M3 M3 Competition 450pksoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

zelf ecu programmeren
Voor het repareren van uw motor computer zijn we in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de BMW , zonder dat hierbij veranderingen BMW baar zijn door het blote oog.

Daarom is je BMW auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.