Audi TT 2.0 TFSI S 272pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Audi TT 2.0 TFSI S 272pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 272pk 310pk +14%
Koppel 350nm 420nm +20%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280320

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

Het standaard programma in de motor controller van uw auto is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Je kunt echt meer performance halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in software tunen.

Door het chiptunen van uw Audi auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

chip tuning Audi TT 2.0 TFSI S 272pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je Audi TT veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Na de chiptuning gebeurt optrekken veel vlugger, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Verminderd brandstof gebruik van uw Audi TT 2.0 TFSI S 272pk
 • Meer rijplezier uit uw Audi TT 2.0 TFSI S 272pk​
 • Meer koppel
 • Geluid klinkt beter uit uw Audi

Hoe gaat dat precies, chiptuningAudi TT 2.0 TFSI S 272pk?​

Voor stage one chiptuning Audi TT 2.0 TFSI S 272pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw auto op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De statistieken worden door onze inhouse Audi TT 2.0 TFSI S 272pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Audi TT 2.0 TFSI S 272pk.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Audi TT 2.0 TFSI S 272pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Audi TT 2.0 TFSI S 272pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals geinspecteerd.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw Audi TT 2.0 TFSI S 272pk waarborgen. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Een testbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het proces.

Na het Audi TT 2.0 TFSI S 272pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Veilige auto tuning door

 • We back-uppen uw software eerst
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Audi TT 2.0 TFSI S 272pk
 • Goede voeding tijdens tijdens het tunen
 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:
 • Gebruik van beste chiptuning software

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het grotere vermogen van u auto wordt!

Verschillende vormen Audi TT 2.0 TFSI S 272pk motor tuning:

Voor het Audi TT 2.0 TFSI S 272pk motor vermogen te vergroten zijn meerdere manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Audi TT 2.0 TFSI S 272pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Audi TT 2.0 TFSI S 272pk is de meest populaire methode van tuning. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd connector in uw Audi TT 2.0 TFSI S 272pk.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw Audi TT 2.0 TFSI S 272pk aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Audi TT 2.0 TFSI S 272pk met meer kracht, zonder dat je Audi TT 2.0 TFSI S 272pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Audi TT 2.0 TFSI S 272pk chiptuning

Met deze naam weet je al voldoende. Bij deze vorm van Audi TT 2.0 TFSI S 272pktuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de Audi TT 2.0 TFSI S 272pk. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Audi TT 2.0 TFSI S 272pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Audi TT 2.0 TFSI S 272pk chiptuning. Hierbij pas je de Audi TT 2.0 TFSI S 272pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Audi TT 2.0 TFSI S 272pk haalt.

Stage 2 chiptuning Audi TT 2.0 TFSI S 272pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Audi TT 2.0 TFSI S 272pk.

Gespecialiseerde know-how over Audi TT 2.0 TFSI S 272pk ECU’s

Wij beloven u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Audi TT 2.0 TFSI S 272pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verschillende overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

tuning ecu
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Audi auto dus even kwijt.