Audi TT 2.0 TFSI 230pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Audi TT 2.0 TFSI 230pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 230pk 300pk +30.4%
Koppel 370nm 440nm +18.9%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Specificaties

Brandstof Benzine
Cilinderinhoud 1984 CC
Type ecu Siemens/Continental Simos 18 & Temic DQ250-6A/6F/6V-MQB
Compressieverhouding 9,6 : 1
Boring X slag 82,5 X 92,8 mm
Motornummer CHHC

Audi tuning

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

Het standaard programma in de Audi TT 2.0 TFSI 230pk ecu van uw auto is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Je kunt echt meer kracht halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in chippen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot 3 uur uw Audi TT 2.0 TFSI 230pk kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

In het dagelijks rijden in uw Audi TT 2.0 TFSI 230pk zult u merken dat uw auto veel soepelder rijdt door chip tuning Audi TT 2.0 TFSI 230pk. Na de chiptuning gebeurt accelereren een stuk sneller, omdat je Audi TT meer vermogen heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw Audi TT 2.0 TFSI 230pk:​​

 • Aangenaam rijden​ met uw Audi TT 2.0 TFSI 230pk​
 • Sportiever karakter uit uw auto
 • Harder geluid
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Audi TT 2.0 TFSI 230pk

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Die garandeert dat uw auto op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Audi TT 2.0 TFSI 230pk ingenieur. Daarna sturen we de software van uw Audi TT 2.0 TFSI 230pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Audi TT 2.0 TFSI 230pk hiermee vergelijken.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals geinspecteerd.

Daardoor kunnen wij snelheid en safety beloven. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Audi TT 2.0 TFSI 230pk nodeloos te laten nakijken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

Na het Audi TT 2.0 TFSI 230pk chiptunen krijgt de klant meteen een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Veilige chiptuning

 • Goede accu voeding tijdens het chippen
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Audi auto
 • Gebruik van beste tuning files
 • Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het grotere vermogen van u Audi TT 2.0 TFSI 230pk wordt!
 • Een kopie van de oude staat

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw Audi TT 2.0 TFSI 230pk kan worden!

Verschillende vormen Audi TT 2.0 TFSI 230pk motor tuning:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Audi TT 2.0 TFSI 230pk OBD chiptuning

OBD chiptuning Audi TT 2.0 TFSI 230pk is een populaire manier om je auto te chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een complete invloed heeft op de kracht van de auto. Zonder de Audi TT 2.0 TFSI 230pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Audi TT 2.0 TFSI 230pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het helemaal. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Audi TT 2.0 TFSI 230pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Audi TT 2.0 TFSI 230pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van Audi TT 2.0 TFSI 230pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde kennis over Audi TT 2.0 TFSI 230pk ECU software: onze plus

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Audi TT 2.0 TFSI 230pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Audi TT 2.0 TFSI 230pk.

Zo doen wij naast Audi TT 2.0 TFSI 230pk chiptuning ook diverse andere software aanpassingen voor auto’s als het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

BMW externe ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw auto dus even kwijt.