Audi TT 1.8 TFSI 180pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Audi tt 1.8 tfsi 180pk

Stage 1 Audi TT 1.8 TFSI 180pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 180pk 240pk +33.3%
Koppel 250nm 380nm +52%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Specificaties

Brandstof Benzine
Cilinderinhoud 1798 CC
Type ecu Siemens/Continental Simos 18.10 & Temic dq200gen2
Compressieverhouding 9,6 : 1
Boring X slag 82,5 X 84,1 mm
Motornummer CJSA

Audi tuning

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Audi TT 1.8 TFSI 180pk auto chiptunen?

De ecu software van uw Audi TT is gestandaardiseerd, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw Audi TT 1.8 TFSI 180pk vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Audi tuning.

In enkele uren kan je auto met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en flexibel aanvoelen door de chiptuning Audi TT 1.8 TFSI 180pk. Na de chiptuning gaat optrekken veel vlugger, omdat je Audi TT 1.8 TFSI 180pk meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer vermogen uit uw auto
 • Geluid klinkt beter
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer plezier uit uw Audi TT 1.8 TFSI 180pk​

Hoe gaat het in zijn werk?​

Voor stage one tuning Audi TT 1.8 TFSI 180pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Die zorgt ervoor dat uw Audi TT 1.8 TFSI 180pk op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Audi TT 1.8 TFSI 180pk om eventuele errors op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Audi TT 1.8 TFSI 180pk ingenieur. Daarna sturen we de software van uw Audi TT 1.8 TFSI 180pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Audi TT 1.8 TFSI 180pk.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een modificatie. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Audi TT 1.8 TFSI 180pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gechecked.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw Audi TT 1.8 TFSI 180pk waarborgen. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Audi TT 1.8 TFSI 180pk in een middagje op een vermogensbank tuned. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Veilige auto tuning door

 • Speciale voeding tijdens tijdens het tunen
 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Audi TT 1.8 TFSI 180pk
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Audi auto
 • Goede Audi TTchiptuning software in gebruik

Ontdek wat auto tuning voor u Audi TT 1.8 TFSI 180pk kan doen:

Methodes voor Audi TT 1.8 TFSI 180pk motor tuning:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Audi TT 1.8 TFSI 180pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is wellicht de meest gekende manier voor het Audi TT 1.8 TFSI 180pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Audi TT 1.8 TFSI 180pk zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope methode van Audi TT 1.8 TFSI 180pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Door het Audi TT 1.8 TFSI 180pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke modificaties aan de auto!

Chiptuning Audi TT 1.8 TFSI 180pk Stage 2

Met deze term weet je al voldoende. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Audi TT 1.8 TFSI 180pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Audi TT 1.8 TFSI 180pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun Audi TT 1.8 TFSI 180pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste manier.

Gespecialiseerde notie over Audi TT 1.8 TFSI 180pk ECU’s

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Audi TT 1.8 TFSI 180pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Audi TT 1.8 TFSI 180pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ecu programmeren Lincoln
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Audi chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.