Audi A6 3.2 FSI 255pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Audi a6 3.2 fsi 255pk

Stage 1 Audi A6 3.2 FSI 255pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 255pk 275pk +7.8%
Koppel 330nm 350nm +6.1%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Specificaties

Brandstof Benzine
Cilinderinhoud 3123 CC
Type ecu Siemens/Continental Simos 6.2
Compressieverhouding 12,5 : 1
Boring X slag 84,5 X 92,8 mm
Motornummer BKH

Audi tuning

Ontdek wat chiptuning voor uw Audi A6 3.2 FSI 255pk auto kan doen:

Het motormanagementsysteem van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Je kunt echt meer kracht halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in auto chippen.

Door het chiptunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Audi A6 chip tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je Audi A6 3.2 FSI 255pk veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Je auto zal vlotter accelereren en de performance die hij hierbij geeft is veel consequenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Minder brandstof gebruik van uw auto
 • Sportiever geluid uit uw auto
 • Aangenaam rijden​​
 • Sportiever karakter uit uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

Bij stage one chippen Audi A6 3.2 FSI 255pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele spanning behaalt.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Audi A6 3.2 FSI 255pk specialist. Daarna verzenden we de software van uw Audi A6 3.2 FSI 255pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een wijziging. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Audi A6 3.2 FSI 255pk werd uitgebreid getest op eentestbank.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw auto waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning verstrekken. Je Audi A6 3.2 FSI 255pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijdsbestek.

Na het Audi A6 3.2 FSI 255pk chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de Audi A6 3.2 FSI 255pk.

Veilige chip tuning door

 • De beste Audi A6tuning files in gebruik
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw auto
 • Goede accu voeding gedurende de chiptuning
 • We kopiëren uw software eerst
 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Methodes voor Audi A6 3.2 FSI 255pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op diverse methodes, namelijk:

Stage 1 Audi A6 3.2 FSI 255pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is wellicht de meest populaire manier voor het Audi A6 3.2 FSI 255pk chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Audi A6 3.2 FSI 255pk.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Audi A6 3.2 FSI 255pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Met deze manier moet je zelfs de Audi A6 3.2 FSI 255pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Audi A6 3.2 FSI 255pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke modificaties aan de Audi A6 3.2 FSI 255pk!

Chiptuning Audi A6 3.2 FSI 255pk Stage 2

Met deze term weet je al alles. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Audi A6 3.2 FSI 255pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede methode.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Audi A6 3.2 FSI 255pk auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

externe ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Audi chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke modificaties aan uw Audi .

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Audi en bent u uw Audi dus even kwijt.