Audi A4 2.0 TFSI Multitronic 180pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Audi A4 2.0 TFSI Multitronic 180pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 180pk 245pk +36.1%
Koppel 320nm 400nm +25%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De standaard software in de Audi A4 2.0 TFSI Multitronic 180pk ecu van uw Audi A4 is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw Audi A4 vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto tuning.

Door het chiptunen van uw Audi kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

In het dagelijks rijden in uw Audi A4 2.0 TFSI Multitronic 180pk zult u merken dat uw auto veel soepelder gaat door tuning Audi A4 2.0 TFSI Multitronic 180pk. Na de chiptuning gaat accelereren een stuk vlugger, omdat je Audi A4 2.0 TFSI Multitronic 180pk meer performance heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw Audi A4 2.0 TFSI Multitronic 180pk:​​

 • Meer rijplezier uit uw Audi A4 2.0 TFSI Multitronic 180pk​
 • Sneller optrekken uit uw auto
 • Geluid klinkt sportiever
 • Verminderd brandstof gebruik van uw auto

Hoe werkt het?​

Voor stage one chippen Audi A4 2.0 TFSI Multitronic 180pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Die zorgt ervoor dat uw auto op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De statistieken worden door onze inhouse Audi A4 2.0 TFSI Multitronic 180pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een modificatie. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto is uitgebreid getest op eentestbank.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Audi A4 2.0 TFSI Multitronic 180pk nodeloos te laten checken.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning verstrekken. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijdsbestek.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Onze chip tuning is veilig

 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Audi A4 2.0 TFSI Multitronic 180pk
 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Audi A4 2.0 TFSI Multitronic 180pk
 • Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:
 • Gebruik van goede Audi A4 2.0 TFSI Multitronic 180pk tuning bestanden

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u Audi A4 2.0 TFSI Multitronic 180pk kan worden!

Methodes voor Audi A4 2.0 TFSI Multitronic 180pk motor tuning:

Voor het Audi A4 2.0 TFSI Multitronic 180pk motor vermogen te maximaliseren zijn verschillende methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Audi A4 2.0 TFSI Multitronic 180pk OBD chiptuning

OBD tuning Audi A4 2.0 TFSI Multitronic 180pk is een populaire methode om je auto te chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Met deze manier hoef je zelfs de Audi A4 2.0 TFSI Multitronic 180pk ECU niet te ontmantelen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Audi A4 2.0 TFSI Multitronic 180pk met meer kracht, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Audi A4 2.0 TFSI Multitronic 180pk

Met deze term weet je al voldoende. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Audi A4 2.0 TFSI Multitronic 180pk. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Stage 2 chiptuning Audi A4 2.0 TFSI Multitronic 180pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Specialistische Audi A4 2.0 TFSI Multitronic 180pk ECU programmatuur notie

Wij beloven u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Audi A4 2.0 TFSI Multitronic 180pk auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verschillende overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

tuning ecu
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Audi auto.

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.