Audi A1 1.2 TFSI 86pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Audi a1 1.2 tfsi 86pk

Stage 1 Audi A1 1.2 TFSI 86pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 86pk 140pk +62.8%
Koppel 160nm 225nm +40.6%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210240

Specificaties

Brandstof Benzine
Cilinderinhoud 1197 CC
Type ecu Siemens/Continental Simos 10
Compressieverhouding 10,0 : 1
Boring X slag 71,0 X 75,6 mm
Motornummer CBZA

Audi tuning

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Audi A1 1.2 TFSI 86pk auto chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw Audi A1 is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto ecu tuning.

Door het chippen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

In het dagelijks rijden in uw Audi A1 1.2 TFSI 86pk zult u merken dat uw Audi A1 veel lekkerder gaat door chiptuning Audi A1 1.2 TFSI 86pk. Je auto zal sneller optrekken en het vermogen die hij hierbij aanlevert is veel consequenter.

Voordelen tunen van uw Audi A1 1.2 TFSI 86pk:​​

 • Verminderd brandstof gebruik
 • Sneller optrekken
 • Meer rijplezier ​
 • Mooier geluid

Hoe gaat dat precies, remappenAudi A1 1.2 TFSI 86pk?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Audi A1 1.2 TFSI 86pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Hierna zal de software van uw Audi A1 1.2 TFSI 86pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De statistieken worden door onze inhouse Audi A1 1.2 TFSI 86pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Audi A1 1.2 TFSI 86pk engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Audi A1 1.2 TFSI 86pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto is uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw auto waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Audi A1 1.2 TFSI 86pk in een middagje op een vermogensbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

Krijg gelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Audi A1 1.2 TFSI 86pk chiptunen

Onze auto tuning is veilig

 • Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u auto wordt!
 • Gebruik van goede chiptuning software
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Audi auto
 • Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Een back-up van de oude staat

Ontdek wat auto tuning voor u auto kan doen:

Verschillende vormen Audi A1 1.2 TFSI 86pk motor tuning:

Voor het Audi A1 1.2 TFSI 86pk motor vermogen te maximaliseren zijn verschillende manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Audi A1 1.2 TFSI 86pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Audi A1 1.2 TFSI 86pk is de meest populaire vorm van chiptuning. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd port in uw Audi A1 1.2 TFSI 86pk.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Audi A1 1.2 TFSI 86pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Met deze methode hoef je zelfs de Audi A1 1.2 TFSI 86pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Audi A1 1.2 TFSI 86pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke aanpassingen aan de Audi A1 1.2 TFSI 86pk!

Stage 2 chiptuning Audi A1 1.2 TFSI 86pk

De naam zegt het helemaal. Bij deze methode van Audi A1 1.2 TFSI 86pktuning maak je fysieke aanpassingen aan de Audi A1 1.2 TFSI 86pk. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Audi A1 1.2 TFSI 86pk, of een effectievere motorkoeling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Audi A1 1.2 TFSI 86pk. Je Audi A1 1.2 TFSI 86pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van Audi A1 1.2 TFSI 86pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Diepgaande kennis over Audi A1 1.2 TFSI 86pk ECU software: onze meerwaarde

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu soft tuning Dacia
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Audi auto en bent u uw auto dus even kwijt.