Volvo XC70 3.2 – 238pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volvo xc70 3.2 – 238pk

Stage 1 Volvo XC70 3.2 – 238pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 238pk 265pk +11.3%
Koppel 320nm 355nm +10.9%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De standaard software in de motor controller van uw auto is niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Het tunen van uw auto is de beste keuze om uw Volvo XC70 3.2 – 238pk een groter vermogen te geven.

Door het chiptunen van uw Volvo kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Je Volvo XC70 is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen door de Volvo XC70 chip tunen. Je Volvo XC70 zal vlotter accelereren en de performance die hij hierbij geeft is veel consistenter.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Geluid klinkt mooier
 • Sneller optrekken uit uw auto
 • Meer rijplezier uit uw auto​
 • Minder brandstof gebruik

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Volvo XC70 3.2 – 238pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke errors op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning ingenieur. Daarna verzenden we de gegevens van uw Volvo XC70 3.2 – 238pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Volvo XC70 3.2 – 238pk ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Volvo XC70 3.2 – 238pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gecontroleerd.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning bieden. Een vermogensbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Veilige chip tuning

 • Specialistische kennis
 • Ontdek wat het chippen voor u auto kan doen:
 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Volvo XC70 3.2 – 238pk
 • Gebruik van beste tuning files
 • Goede accu voeding gedurende de chiptuning

Ontdek wat auto laten chippen voor u Volvo XC70 3.2 – 238pk kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Volvo XC70 3.2 – 238pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Volvo XC70 3.2 – 238pk is de meest gevraagde vorm van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Volvo XC70 3.2 – 238pk zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope methode van Volvo XC70 3.2 – 238pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een complete impact heeft op de performance van de Volvo XC70 3.2 – 238pk. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Volvo XC70 3.2 – 238pk chiptuning Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Volvo XC70 3.2 – 238pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Volvo XC70 3.2 – 238pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning Volvo XC70 3.2 – 238pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Diepgaande kennis over Volvo XC70 3.2 – 238pk ECU software: onze meerwaarde

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verscheidene overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

Maserati ecu tuning files
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Volvo auto, zonder dat hierbij veranderingen Volvo baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Volvo auto dus even kwijt.