Volvo XC60 T6 Polestar 310pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volvo xc60 t6 polestar 310pk

Stage 1 Volvo XC60 T6 Polestar 310pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 310pk 345pk +11.3%
Koppel 430nm 490nm +14%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300350

Koppel (NM)

NM voorNM na070140210280350420490

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De ecu software van uw auto is gestandaardiseerd, en wordt compleet bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Het chippen van uw auto is de beste optie om uw Volvo XC60 T6 Polestar 310pk een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Volvo XC60 T6 Polestar 310pk kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

Volvo XC60 tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je Volvo XC60 T6 Polestar 310pk veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Na de chiptuning gaat accelereren veel sneller, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Volvo XC60 T6 Polestar 310pk
 • Sneller optrekken
 • Geluid klinkt mooier
 • Meer plezier uit uw auto​

Hoe gaat dat precies, chiptuningVolvo XC60 T6 Polestar 310pk?​

Voor stage één chippen Volvo XC60 T6 Polestar 310pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw auto op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze inhouse Volvo XC60 T6 Polestar 310pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Volvo XC60 T6 Polestar 310pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de Volvo XC60 T6 Polestar 310pk een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven testen.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Volvo XC60 T6 Polestar 310pk in een middagje op een testbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het proces.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige chip tuning door

 • Specialistische kennis
 • Ontdek wat chiptuning voor u auto kan doen:
 • Een back-up van de oude staat
 • Goede accu voeding gedurende het chippen
 • De beste Volvo XC60chiptuning software in gebruik

Ontdek wat auto tuning voor u Volvo XC60 T6 Polestar 310pk kan doen:

Methodes voor Volvo XC60 T6 Polestar 310pk motor tuning:

Voor het Volvo XC60 T6 Polestar 310pk motor vermogen te maximaliseren zijn verscheidene manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Volvo XC60 T6 Polestar 310pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is wellicht de meest gewaardeerde manier voor het Volvo XC60 T6 Polestar 310pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope manier van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor de performance van uw Volvo XC60 T6 Polestar 310pk aanpassen. Zonder de Volvo XC60 T6 Polestar 310pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je Volvo XC60 T6 Polestar 310pk ziet er gelijk uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 chiptuning Volvo XC60 T6 Polestar 310pk

De naam zegt het al. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Volvo XC60 T6 Polestar 310pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Volvo XC60 T6 Polestar 310pk, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Volvo XC60 T6 Polestar 310pk genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun Volvo XC60 T6 Polestar 310pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste optie.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze plus

Wij beloven u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

ecu files tuning Hummer
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Volvo en bent u uw Volvo dus even kwijt.