Volvo XC60 2.0 T6 320pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volvo xc60 2.0 t6 320pk

Er is helaas tuning-data beschikbaar

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Volvo XC60 2.0 T6 320pk auto chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Je kunt echt meer power halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in software tunen.

In een paar uur kan je Volvo XC60 2.0 T6 320pk door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

In het dagelijks gebruik van uw Volvo XC60 2.0 T6 320pk gaat u merken dat uw Volvo XC60 veel soepelder rijdt door Volvo XC60 tunen. Je auto zal sneller optrekken en de performance die hij hierbij aanlevert is veel consequenter.

De voordelen Volvo XC60 2.0 T6 320pk chiptuning:​​

 • Beter geluid uit uw Volvo
 • Meer performance
 • Comfortabeler rijden​​
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Volvo XC60 2.0 T6 320pk

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele volt behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Volvo XC60 2.0 T6 320pk engineer. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Deze Volvo XC60 2.0 T6 320pk ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto is uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

Op die manier wordt de speed en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Volvo XC60 2.0 T6 320pk.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige chip tuning

 • Gebruik van beste tuning bestanden
 • Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u Volvo XC60 2.0 T6 320pk kan worden!
 • Goede accu voeding tijdens het chippen
 • We back-uppen uw software eerst
 • Specialistische kennis

Ontdek wat auto chippen voor u auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verschillende manieren, namelijk:

Methode 1: Volvo XC60 2.0 T6 320pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is allicht de meest gewaardeerde manier voor het Volvo XC60 2.0 T6 320pk chippen. Met obd tuning maken we gebruik van de obd poort in uw Volvo XC60 2.0 T6 320pk.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw Volvo XC60 2.0 T6 320pk aanpassen. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd opgedreven!

Volvo XC60 2.0 T6 320pk chiptuning Stage 2

Met deze term weet je al genoeg. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Volvo XC60 2.0 T6 320pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Volvo XC60 2.0 T6 320pk, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Volvo XC60 2.0 T6 320pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Volvo XC60 2.0 T6 320pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Volvo XC60 2.0 T6 320pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Diepgaande kennis over ECU software: onze meerwaarde

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Zo doen wij buiten Volvo XC60 2.0 T6 320pk chiptuning ook verschillende andere software modificaties voor auto’s als het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

ecu tuning files
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw Volvo auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Volvo auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Volvo auto doen.