Volvo S70 R 250pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volvo s70 r 250pk

Stage 1 Volvo S70 R 250pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 250pk 310pk +24%
Koppel 350nm 420nm +20%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280320

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420

Wat voor voordelen heeft chiptuning Volvo S70 R 250pk?

De ecu software van uw auto is gestandaardiseerd, en wordt helemaal bestuurd door een computer.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in auto chippen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot drie uur uw Volvo S70 R 250pk kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen door de chiptuning Volvo S70 R 250pk. Doordat hij sneller accelereert en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Meer plezier uit uw auto​
 • Sportiever karakter
 • Minder brandstof gebruik van uw auto
 • Beter geluid

Hoe gaat het in zijn werk?​

Bij stage one tunen Volvo S70 R 250pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Die garandeert dat uw Volvo S70 R 250pk op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw Volvo S70 R 250pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De statistieken worden door onze inhouse Volvo S70 R 250pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Volvo S70 R 250pk hiermee vergelijken.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Volvo S70 R 250pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gechecked.

Daardoor kunnen wij tempo en veiligheid waarborgen. Zonder uw Volvo S70 R 250pk voor honderden euro’s te moeten testen.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Een testbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijd.

Krijg ogenblikkelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Volvo S70 R 250pk chiptunen

Veilige auto tuning

 • De beste Volvo S70tuning software in gebruik
 • Specialistische kennis
 • Goede accu voeding gedurende het tunen
 • Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:
 • We kopiëren uw software eerst

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Verschillende vormen Volvo S70 R 250pk motor tuning:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Volvo S70 R 250pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Volvo S70 R 250pk is de meest populaire vorm van tuning. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Hierdoor is dit een voordelige Volvo S70 R 250pk chiptuning manier en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Volvo S70 R 250pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Door het Volvo S70 R 250pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke reparaties aan de auto!

Chiptuning Volvo S70 R 250pk Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Volvo S70 R 250pk chiptuning. Hierbij pas je de Volvo S70 R 250pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Volvo S70 R 250pk haalt.

Stage 2 chiptuning Volvo S70 R 250pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Volvo S70 R 250pk.

Diepgaande kennis over Volvo S70 R 250pk ECU software: onze plus

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Volvo S70 R 250pk.

Zo doen wij naast chiptuning Volvo S70 R 250pk ook diverse andere software modificaties voor auto’s als roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

tuning ecu
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Volvo auto en bent u uw auto dus even kwijt.