Volkswagen Touareg R Plug-in V6 462pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen touareg r plug-in v6 462pk

Er is helaas tuning-data beschikbaar

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Volkswagen Touareg R Plug-in V6 462pk auto chiptunen?

De ecu software van uw auto is standaard ingesteld, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Echter kan uw Volkswagen Touareg R Plug-in V6 462pk vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Volkswagen motor tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot drie uur uw auto kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

In het dagelijks gebruik van uw auto zult u merken dat uw Volkswagen Touareg R Plug-in V6 462pk veel lekkerder gaat door chip tuning Volkswagen Touareg R Plug-in V6 462pk. Na de chiptuning gebeurt optrekken veel vlugger, omdat je Volkswagen Touareg meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Sportiever geluid
 • Meer plezier uit uw auto​
 • Sportiever karakter
 • Verminderd brandstof gebruik

Hoe gaat dat precies, chiptuningVolkswagen Touareg R Plug-in V6 462pk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Volkswagen Touareg R Plug-in V6 462pk engineer. Daarna verzenden we de software van uw Volkswagen Touareg R Plug-in V6 462pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

De chiptuning Volkswagen Touareg R Plug-in V6 462pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Volkswagen Touareg R Plug-in V6 462pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw Volkswagen Touareg R Plug-in V6 462pk is uitgebreid getest op eentestbank.

Hierdoor kunnen wij snelheid en veiligheid garanderen. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Volkswagen Touareg R Plug-in V6 462pk.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning leveren. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Volkswagen Touareg R Plug-in V6 462pk in een middagje op een vermogensbank tuned. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel grondiger.

Krijg gelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Volkswagen Touareg R Plug-in V6 462pk chiptunen

Veilige auto tuning door

 • Specialistische kennis
 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Volkswagen Touareg R Plug-in V6 462pk
 • Vraag een offerte aan en weet exact wat het grotere vermogen van u Volkswagen Touareg R Plug-in V6 462pk wordt!
 • Gebruik van beste tuning files
 • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning

Ontdek wat auto tuning voor u Volkswagen Touareg R Plug-in V6 462pk auto kan doen:

Methodes voor Volkswagen Touareg R Plug-in V6 462pk motor tuning:

Voor het Volkswagen Touareg R Plug-in V6 462pk motor vermogen te vergroten zijn verschillende manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Volkswagen Touareg R Plug-in V6 462pk OBD chiptuning

stage 1 OBD tuning Volkswagen Touareg R Plug-in V6 462pk is een veelvoorkomende manier om je Volkswagen Touareg R Plug-in V6 462pk te chippen. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd connector in uw auto.

Door dit gemak is deze goedkope manier van Volkswagen Touareg R Plug-in V6 462pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een complete impact heeft op de performance van de auto. Zonder de Volkswagen Touareg R Plug-in V6 462pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Volkswagen Touareg R Plug-in V6 462pk met meer kracht, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Volkswagen Touareg R Plug-in V6 462pk chiptuning Stage 2

Met deze naam weet je al genoeg. Bij deze vorm van Volkswagen Touareg R Plug-in V6 462pktuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de Volkswagen Touareg R Plug-in V6 462pk. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Volkswagen Touareg R Plug-in V6 462pk, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Volkswagen Touareg R Plug-in V6 462pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning Volkswagen Touareg R Plug-in V6 462pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Volkswagen Touareg R Plug-in V6 462pk.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Wij beloven u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Volkswagen Touareg R Plug-in V6 462pk.

Zo doen wij naast chiptuning Volkswagen Touareg R Plug-in V6 462pk ook diverse andere software modificaties voor auto’s als roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

externe ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Volkswagen chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw Volkswagen auto.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.