Tesla Model S P90D – 762pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Tesla model s p90d – 762pk

Er is helaas tuning-data beschikbaar

Wat voor voordelen heeft tuning Tesla Model S P90D – 762pk?

De ecu software van uw Tesla Model S P90D – 762pk is standaard ingesteld, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw Tesla Model S P90D – 762pk vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Tesla auto chip tuning.

In een paar uur kan je Tesla Model S met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

chip tuning Tesla Model S P90D – 762pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Je Tesla Model S P90D – 762pk zal sneller accelereren en het vermogen die hij hiervoor geeft is veel consequenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer rijplezier uit uw auto​
 • Geluid klinkt harder
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Sneller optrekken uit uw Tesla

Hoe gaat dat precies, remappen van een Tesla Model S P90D – 762pk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele volt behaalt.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning ingenieur. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Deze Tesla Model S P90D – 762pk ingenieur vergelijkt de software met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Tesla Model S P90D – 762pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals geinspecteerd.

Daardoor kunnen wij tempo en veiligheid beloven. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven testen.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Een vermogensbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Onze auto tuning is veilig

 • Ontdek wat chiptuning voor u auto kan doen:
 • Goede voeding tijdens gedurende het chippen
 • Specialistische kennis
 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Tesla Model S P90D – 762pk
 • Exclusief gebruik van goede Tesla Model S P90D – 762pk chiptuning bestanden

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Verschillende vormen Tesla Model S P90D – 762pk motor tuning:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Tesla Model S P90D – 762pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Tesla Model S P90D – 762pk is de meest populaire vorm van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Tesla Model S P90D – 762pk zit, nodig.

Daardoor is dit een voordelige Tesla Model S P90D – 762pk chiptuning methode en ook de populairste. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Zonder de Tesla Model S P90D – 762pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Tesla Model S P90D – 762pk met meer kracht, zonder dat je Tesla Model S P90D – 762pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Tesla Model S P90D – 762pk Stage 2

De naam zegt het helemaal. Bij deze vorm van Tesla Model S P90D – 762pk tuning maak je fysieke aanpassingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Tesla Model S P90D – 762pk, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Tesla Model S P90D – 762pk chiptuning genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Tesla Model S P90D – 762pk haalt.

Deze vorm van Tesla Model S P90D – 762pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde notie over Tesla Model S P90D – 762pk ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

Porsche tuning ecu
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Tesla , zonder dat hierbij aanpassingen Tesla baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Tesla auto dus even kwijt.