Tesla Model S P90D – 469pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Tesla model s p90d – 469pk

Er is helaas tuning-data beschikbaar

Wat voor voordelen heeft chiptuning Tesla Model S P90D – 469pk?

De ecu software van uw auto is gestandaardiseerd, en wordt volledig bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Je kunt echt meer performance halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in chippen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw auto kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en soepeler aanvoelen door de chiptuning Tesla Model S P90D – 469pk. Na de chiptuning gaat accelereren een stuk vlugger, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

De voordelen Tesla Model S P90D – 469pk chiptuning:​​

 • Geluid klinkt mooier uit uw Tesla
 • Verminderd brandstof gebruik
 • Aangenaam rijden​ met uw Tesla Model S P90D – 469pk​
 • Meer PK’s

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw auto op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De statistieken worden door onze inhouse Tesla Model S P90D – 469pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Tesla Model S P90D – 469pk engineer vergelijkt de software met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Tesla Model S P90D – 469pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw Tesla Model S P90D – 469pk werd uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen geven. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Tesla Model S P90D – 469pk.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Een testbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel grondiger.

Krijg gelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Tesla Model S P90D – 469pk chiptunen

Veilige chip tuning

 • Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw auto wordt!
 • Een kopie van de oude staat
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Tesla Model S P90D – 469pk
 • Goede accu voeding tijdens het chippen
 • Gebruik van goede chiptuning software

Ontdek wat auto chip tuning voor u auto kan doen:

Methodes voor Tesla Model S P90D – 469pk motor tuning:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Tesla Model S P90D – 469pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Tesla Model S P90D – 469pk is de meest populaire vorm van tuning. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd connector in uw Tesla Model S P90D – 469pk.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een complete invloed heeft op de performance van de Tesla Model S P90D – 469pk. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je Tesla Model S P90D – 469pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Tesla Model S P90D – 469pk chiptuning

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze methode van Tesla Model S P90D – 469pk tuning maak je fysieke aanpassingen aan de Tesla Model S P90D – 469pk. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Tesla Model S P90D – 469pk chiptuning. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 Tesla Model S P90D – 469pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Gespecialiseerde kennis over Tesla Model S P90D – 469pk ECU software: onze plus

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

Maserati ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.