Tesla Model S P85D – 700pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Tesla model s p85d – 700pk

Er is helaas tuning-data beschikbaar

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De ecu van uw Tesla Model S P85D – 700pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Het chiptunen van uw auto is de beste optie om uw Tesla Model S een groter vermogen te geven.

Door het chiptunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en soepeler aanvoelen door de chip tuning Tesla Model S P85D – 700pk. Doordat hij vlugger accelereert en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Meer PK’s uit uw auto
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Tesla Model S P85D – 700pk
 • Comfortabeler rijden​ met uw Tesla Model S P85D – 700pk​
 • Mooier geluid uit uw auto

Hoe werkt het?​

Voor stage one tunen Tesla Model S P85D – 700pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Tesla Model S P85D – 700pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning engineer. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Tesla Model S P85D – 700pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw Tesla Model S P85D – 700pk werd uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

Daardoor kunnen wij snelheid en safety verzekeren. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Tesla Model S P85D – 700pk in een middagje op een dyno tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel diepgaander.

Na het Tesla Model S P85D – 700pk chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de Tesla Model S P85D – 700pk.

Onze chip tuning is veilig

 • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Goede Tesla Model Stuning files in gebruik
 • We kopiëren uw software eerst
 • Ontdek wat het chippen voor u auto kan doen:
 • Specialistische kennis

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op diverse methodes, namelijk:

Methode 1: Tesla Model S P85D – 700pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is allicht de meest gekende manier voor het Tesla Model S P85D – 700pk chippen. Met obd tuning maken we gebruik van de obd port in uw Tesla Model S P85D – 700pk.

Daardoor is dit een goedkope Tesla Model S P85D – 700pk chiptuning methode en ook de meest voorkomende. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een complete invloed heeft op de kracht van de Tesla Model S P85D – 700pk. Via deze manier hoef je zelfs de Tesla Model S P85D – 700pk ECU niet te ontmantelen.

Je Tesla Model S P85D – 700pk ziet er identiek uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 Tesla Model S P85D – 700pk chiptuning

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Tesla Model S P85D – 700pk chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Tesla Model S P85D – 700pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Tesla Model S P85D – 700pk.

Diepgaande kennis over Tesla Model S P85D – 700pk ECU software: onze plus

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Tesla Model S P85D – 700pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Tesla Model S P85D – 700pk chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

externe ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Tesla chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke modificaties aan uw Tesla auto.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.