Tesla Model S 90D – 422pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Tesla model s 90d – 422pk

Er is helaas tuning-data beschikbaar

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De ecu software van uw Tesla Model S 90D – 422pk is gestandaardiseerd, en wordt volledig bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Je kunt echt meer kracht halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in software tunen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw auto kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

In het dagelijks rijden in uw Tesla Model S zult u merken dat uw Tesla Model S 90D – 422pk veel lekkerder gaat door chip tuning Tesla Model S 90D – 422pk. Doordat de wagen sneller accelereert en veel consequenter is in het leveren van kracht.

De 4 grootste voordelen​​

 • Harder geluid
 • Aangenaam rijden​ met uw auto​
 • Meer vermogen uit uw Tesla
 • Verlaagd brandstof gebruik

Hoe werkt het?​

Voor stage één tuning Tesla Model S 90D – 422pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Die zorgt ervoor dat uw auto op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele foutcodes op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. De statistieken worden door onze inhouse Tesla Model S 90D – 422pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Tesla Model S 90D – 422pk engineer vergelijkt de gegevens met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Tesla Model S 90D – 422pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto werd uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de Tesla Model S 90D – 422pk een garantie die wij u kunnen bieden. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Tesla Model S 90D – 422pk.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

Krijg direct een uitslag met het geschatte vermogen na het Tesla Model S 90D – 422pk chiptunen

Onze auto tuning is veilig

 • Goede accu voeding tijdens het chippen
 • Gebruik van goede tuning bestanden
 • Vraag een offerte aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw auto kan worden!
 • We back-uppen uw software eerst
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw auto

Ontdek wat auto tuning voor u Tesla Model S 90D – 422pk kan doen:

Verschillende vormen Tesla Model S 90D – 422pk motor tuning:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Tesla Model S 90D – 422pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Tesla Model S 90D – 422pk is de meest populaire vorm van tuning. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd poort in uw auto.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor de performance van uw auto aanpassen. Zonder de Tesla Model S 90D – 422pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 Tesla Model S 90D – 422pk chiptuning

Met deze term weet je al alles. Bij deze vorm van Tesla Model S 90D – 422pktuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de Tesla Model S 90D – 422pk. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Tesla Model S 90D – 422pk chiptuning genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Tesla Model S 90D – 422pk haalt.

Stage 2 chiptuning Tesla Model S 90D – 422pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Gespecialiseerde know-how over Tesla Model S 90D – 422pk ECU’s

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Tesla Model S 90D – 422pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Tesla Model S 90D – 422pk.

Zo doen wij naast Tesla Model S 90D – 422pk chiptuning ook diverse andere software modificaties voor auto’s als roetfilterverwijderingen. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

bosch ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke modificaties aan uw Tesla .

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Tesla auto.

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Tesla en bent u uw Tesla dus even kwijt.