Tesla Model S 85D – 422pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Tesla model s 85d – 422pk

Er is helaas tuning-data beschikbaar

Wat voor voordelen heeft chiptuning Tesla Model S 85D – 422pk?

De standaard software in de motor controller van uw Tesla Model S is niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de brochure staat.

Echter kan uw Tesla Model S 85D – 422pk vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Tesla auto motor tuning.

In enkele uren kan je Tesla Model S met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

In het dagelijks gebruik van uw Tesla Model S 85D – 422pk zult u merken dat uw Tesla Model S veel lekkerder rijdt door Tesla Model S chip tunen. Je Tesla Model S 85D – 422pk zal vlotter accelereren en de performance die hij hiervoor aanlevert is veel consequenter.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Aangenaam rijden​ met uw auto​
 • Geluid klinkt sportiever
 • Meer koppel uit uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

Voor stage one tuning Tesla Model S 85D – 422pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning engineer. Daarna verzenden we de software van uw Tesla Model S 85D – 422pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Tesla Model S 85D – 422pk hiermee vergelijken.

De chiptuning Tesla Model S 85D – 422pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Tesla Model S 85D – 422pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Daardoor kunnen wij tempo en safety beloven. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Tesla Model S 85D – 422pk.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Je Tesla Model S 85D – 422pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel grondiger.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Veilige chiptuning

 • Specialistische kennis
 • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • We kopiëren uw software eerst
 • Ontdek wat chiptuning voor u auto kan doen:
 • Goede Tesla Model Schiptuning files in gebruik

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw auto kan worden!

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Tesla Model S 85D – 422pk motor vermogen te vergroten zijn verscheidene methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Tesla Model S 85D – 422pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is waarschijnlijk de meest gekende manier voor het Tesla Model S 85D – 422pk chippen. Met obd tuning maken we gebruik van de obd poort in uw auto.

Door dit gemak is deze goedkope methode van Tesla Model S 85D – 422pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor de performance van uw Tesla Model S 85D – 422pk aanpassen. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd opgedreven!

Tesla Model S 85D – 422pk chiptuning Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze vorm van Tesla Model S 85D – 422pktuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de auto. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Tesla Model S 85D – 422pk. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Tesla Model S 85D – 422pk haalt.

Deze vorm van chiptuning Tesla Model S 85D – 422pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Specialistische ECU software inzicht

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Tesla Model S 85D – 422pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Tesla Model S 85D – 422pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

motor ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Tesla zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Tesla auto doen.