Tesla Model S 75 – 320pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Tesla model s 75 – 320pk

Er is helaas tuning-data beschikbaar

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Tesla Model S 75 – 320pk auto chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw Tesla Model S 75 – 320pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Echter kan uw Tesla Model S vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Tesla auto chiptuning.

In enkele uren kan je Tesla Model S 75 – 320pk door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

Tesla Model S chip tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je Tesla Model S veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Doordat de wagen vlugger optrekt en veel consequenter is in het leveren van kracht.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Meer vermogen
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Harder geluid uit uw auto
 • Meer rijplezier ​

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele foutcodes op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Tesla Model S 75 – 320pk engineer. Daarna verzenden we de gegevens van uw Tesla Model S 75 – 320pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Tesla Model S 75 – 320pk hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Tesla Model S 75 – 320pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gecontroleerd.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw Tesla Model S 75 – 320pk voor honderden euro’s te moeten testen.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Je Tesla Model S 75 – 320pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

Krijg gelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Tesla Model S 75 – 320pk chiptunen

Veilige chip tuning door

 • De beste Tesla Model Stuning software in gebruik
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Tesla auto
 • We back-uppen uw software eerst
 • Goede voeding tijdens tijdens het tunen
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw Tesla Model S 75 – 320pk kan worden!

Verschillende vormen Tesla Model S 75 – 320pk motor tuning:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Tesla Model S 75 – 320pk OBD chiptuning

OBD tuning Tesla Model S 75 – 320pk is een populaire methode om je auto te chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Tesla Model S 75 – 320pk zit, nodig.

Daardoor is dit een voordelige Tesla Model S 75 – 320pk chiptuning variant en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Tesla Model S 75 – 320pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Via deze methode hoef je zelfs de Tesla Model S 75 – 320pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Tesla Model S 75 – 320pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke reparaties aan de auto!

Stage 2 chiptuning Tesla Model S 75 – 320pk

Met deze naam weet je al genoeg. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Tesla Model S 75 – 320pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Tesla Model S 75 – 320pk. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede optie.

Gespecialiseerde know-how over Tesla Model S 75 – 320pk ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

bosch ecu tuning Subaru
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Tesla al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Tesla auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Tesla doen.