Tesla Model S 70D – 334pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Tesla model s 70d – 334pk

Er is helaas tuning-data beschikbaar

Ontdek wat chiptuning voor uw Tesla Model S 70D – 334pk kan doen:

Het standaard programma in de ecu van uw Tesla Model S 70D – 334pk is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Tesla tuning.

Door het chippen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en soepeler aanvoelen door de Tesla Model S chip tunen. Doordat de auto sneller optrekt en veel consistenter is in het leveren van kracht.

De 4 grootste voordelen​​

 • Sportiever karakter uit uw Tesla
 • Geluid klinkt mooier uit uw auto
 • Meer plezier ​
 • Verlaagd brandstof gebruik van uw Tesla Model S 70D – 334pk

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze Tesla Model S 70D – 334pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

De chiptuning Tesla Model S 70D – 334pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de Tesla Model S 70D – 334pk een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Tesla Model S 70D – 334pk in een middagje op een vermogensbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het Tesla Model S 70D – 334pk chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Veilige chiptuning

 • Gebruik van beste tuning software
 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Tesla Model S 70D – 334pk
 • Ontdek wat chiptuning voor uw Tesla Model S 70D – 334pk kan doen:
 • Specialistische kennis
 • Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning

Vraag een offerte aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw auto kan worden!

Methodes voor Tesla Model S 70D – 334pk motor tuning:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Tesla Model S 70D – 334pk OBD chiptuning

OBD chiptuning Tesla Model S 70D – 334pk is een veelvoorkomende manier om je Tesla Model S 70D – 334pk te tunen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Tesla Model S 70D – 334pk.

Door dit gemak is deze goedkope methode van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een totale invloed heeft op de kracht van de Tesla Model S 70D – 334pk. Met deze methode hoef je zelfs de Tesla Model S 70D – 334pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Tesla Model S 70D – 334pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke reparaties aan de auto!

Tesla Model S 70D – 334pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het al. Bij deze methode van Tesla Model S 70D – 334pktuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de Tesla Model S 70D – 334pk. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Tesla Model S 70D – 334pk. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Tesla Model S 70D – 334pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Specialistische Tesla Model S 70D – 334pk ECU programmatuur kennis

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Zo doen wij naast chiptuning Tesla Model S 70D – 334pk ook verscheidene andere software aanpassingen voor Tesla Model S 70D – 334pk als het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

zelf ecu programmeren
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Tesla dus even kwijt.