Tesla Model S 60D – 332pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Tesla model s 60d – 332pk

Er is helaas tuning-data beschikbaar

Ontdek wat chiptuning voor uw Tesla Model S 60D – 332pk auto kan doen:

Het motormanagementsysteem van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw Tesla Model S vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Tesla chip tuning.

In enkele uren kan je Tesla Model S 60D – 332pk door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen door de Tesla Model S chip tunen. Je auto zal vlotter optrekken en het vermogen die hij hiervoor bekomt is veel consequenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Harder geluid uit uw Tesla
 • Sneller optrekken
 • Verlaagd brandstof gebruik
 • Comfortabeler rijden​ met uw auto​

Hoe gaat dat precies, remappen van een Tesla Model S 60D – 332pk?​

Bij stage one tuning Tesla Model S 60D – 332pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Die garandeert dat uw auto op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw Tesla Model S 60D – 332pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De statistieken worden door onze inhouse Tesla Model S 60D – 332pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Tesla Model S 60D – 332pk ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een modificatie. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Tesla Model S 60D – 332pk is uitgebreid getest op eentestbank.

Daardoor kunnen wij snelheid en safety verzekeren. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Tesla Model S 60D – 332pk nodeloos te laten nakijken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel grondiger.

Na het Tesla Model S 60D – 332pk chiptunen krijgt de klant meteen een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Veilige chiptuning

 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:
 • We back-uppen uw software eerst
 • Speciale accu voeding gedurende de chiptuning
 • Gebruik van goede tuning bestanden
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Tesla Model S 60D – 332pk

Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u Tesla Model S 60D – 332pk kan worden!

Verschillende vormen Tesla Model S 60D – 332pk motor tuning:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Tesla Model S 60D – 332pk OBD chiptuning

stage 1 OBD tuning Tesla Model S 60D – 332pk is een geliefde manier om je Tesla Model S 60D – 332pk te chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Tesla Model S 60D – 332pk zit, nodig.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een complete impact heeft op de kracht van de auto. Met deze manier hoef je zelfs de Tesla Model S 60D – 332pk ECU niet te ontmantelen.

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 Tesla Model S 60D – 332pk chiptuning

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Tesla Model S 60D – 332pk chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Tesla Model S 60D – 332pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Tesla Model S 60D – 332pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Tesla Model S 60D – 332pk.

Zo doen wij naast Tesla Model S 60D – 332pk chiptuning ook verscheidene andere software aanpassingen voor Tesla Model S 60D – 332pk auto’s als het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

Peugeot ecu tuning nederland
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Tesla auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Tesla auto doen.