Tesla Model S 60 – 306pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Tesla model s 60 – 306pk

Er is helaas tuning-data beschikbaar

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

Het motormanagementsysteem van uw Tesla Model S 60 – 306pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Het chiptunen van uw auto is de uitgelezen optie om uw auto een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw auto kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en soepeler aanvoelen door de chip tuning Tesla Model S 60 – 306pk. Je Tesla Model S zal sneller accelereren en het vermogen die hij hierbij levert is veel consequenter.

Voordelen tunen van uw Tesla Model S 60 – 306pk:​​

 • Geluid klinkt harder uit uw auto
 • Meer rijplezier ​
 • Meer koppel
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

Bij stage één tunen Tesla Model S 60 – 306pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Tesla Model S 60 – 306pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Hierna zal de software van uw Tesla Model S 60 – 306pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Tesla Model S 60 – 306pk engineer. Daarna sturen we de software van uw Tesla Model S 60 – 306pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Tesla Model S 60 – 306pk hiermee vergelijken.

De chiptuning Tesla Model S 60 – 306pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw Tesla Model S 60 – 306pk is uitgebreid getest op eenvermogensbank.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten checken.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning verstrekken. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Tesla Model S 60 – 306pk in een middagje op een dyno tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijd.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Onze chip tuning is veilig

 • Speciale accu voeding gedurende de chiptuning
 • Gebruik van goede tuning bestanden
 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Tesla Model S 60 – 306pk
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto
 • Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het grotere vermogen van u auto kan worden!

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Verschillende vormen Tesla Model S 60 – 306pk motor tuning:

Voor het Tesla Model S 60 – 306pk motor vermogen te maximaliseren zijn verscheidene manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Tesla Model S 60 – 306pk OBD chiptuning

stage 1 OBD tuning Tesla Model S 60 – 306pk is een geliefde methode om je auto te chippen. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd port in uw auto.

Door dit gemak is deze goedkope manier van Tesla Model S 60 – 306pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een totale impact heeft op de performance van de Tesla Model S 60 – 306pk. Met deze manier moet je zelfs de Tesla Model S 60 – 306pk ECU niet te ontmantelen.

Je Tesla Model S 60 – 306pk ziet er gelijk uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Tesla Model S 60 – 306pk chiptuning Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Bij deze methode van Tesla Model S 60 – 306pktuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de auto. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Tesla Model S 60 – 306pk chiptuning. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Tesla Model S 60 – 306pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Zo doen wij naast Tesla Model S 60 – 306pk chiptuning ook verschillende andere software modificaties voor Tesla Model S 60 – 306pk als het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu tuning files
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Bij onze stage 1 Tesla chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.