SsangYong Rexton 2.0 e-XGDi 225pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Er is helaas tuning-data beschikbaar

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

Het standaard programma in de ecu van uw SsangYong Rexton 2.0 e-XGDi 225pk is niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto motor tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw SsangYong Rexton 2.0 e-XGDi 225pk kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen als gevolg van de SsangYong Rexton tunen. Je SsangYong Rexton zal rapper accelereren en het vermogen die hij hierbij bekomt is veel consequenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Mooier geluid
 • Meer vermogen uit uw SsangYong
 • Verminderd brandstof gebruik
 • Meer rijplezier uit uw SsangYong Rexton 2.0 e-XGDi 225pk​

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de SsangYong Rexton 2.0 e-XGDi 225pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke foutcodes op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning SsangYong Rexton 2.0 e-XGDi 225pk engineer. Daarna sturen we de software van uw SsangYong Rexton 2.0 e-XGDi 225pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

De chiptuning SsangYong Rexton 2.0 e-XGDi 225pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw SsangYong Rexton 2.0 e-XGDi 225pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto is uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

Daardoor kunnen wij tempo en veiligheid waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten controleren.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Een testbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

Krijg gelijk een rapport met het geschatte vermogen na het SsangYong Rexton 2.0 e-XGDi 225pk chiptunen

Veilige chip tuning

 • Speciale accu voeding tijdens de chiptuning
 • Een back-up van de oude staat
 • Gebruik van de beste SsangYong Rexton 2.0 e-XGDi 225pk tuning files
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto
 • Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u SsangYong Rexton 2.0 e-XGDi 225pk kan worden!

Vraag een offerte aan en weet exact wat het grotere vermogen van u auto kan worden!

Verschillende vormen SsangYong Rexton 2.0 e-XGDi 225pk motor tuning:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 SsangYong Rexton 2.0 e-XGDi 225pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is waarschijnlijk de meest populaire manier voor het SsangYong Rexton 2.0 e-XGDi 225pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Hierdoor is dit een goedkope SsangYong Rexton 2.0 e-XGDi 225pk chiptuning manier en ook de populairste. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw auto aanpassen. Zonder de SsangYong Rexton 2.0 e-XGDi 225pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

SsangYong Rexton 2.0 e-XGDi 225pk chiptuning Stage 2

Met deze term weet je al genoeg. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de SsangYong Rexton 2.0 e-XGDi 225pk plaats. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 SsangYong Rexton 2.0 e-XGDi 225pk chiptuning. Je SsangYong Rexton 2.0 e-XGDi 225pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun SsangYong Rexton 2.0 e-XGDi 225pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede methode.

Gespecialiseerde know-how over SsangYong Rexton 2.0 e-XGDi 225pk ECU’s

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw SsangYong Rexton 2.0 e-XGDi 225pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge SsangYong Rexton 2.0 e-XGDi 225pk chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

Hummer tuning ecu
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Bij onze stage 1 SsangYong chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw SsangYong auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder SsangYong auto doen.