Seat Leon 2.0 TDI 115pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Seat leon 2.0 tdi 115pk

Er is helaas tuning-data beschikbaar

Wat voor voordelen heeft tuning Seat Leon 2.0 TDI 115pk?

De ecu van uw Seat Leon is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Echter kan uw Seat Leon vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Seat auto motor tuning.

Door het tunen van uw Seat kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

In het dagelijks rijden in uw Seat Leon zult u merken dat uw auto veel soepelder rijdt door Seat Leon chip tunen. Na de chiptuning gebeurt optrekken veel vlugger, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

De voordelen Seat Leon 2.0 TDI 115pk chiptuning:​​

 • Geluid klinkt mooier
 • Meer PK’s
 • Meer rijplezier uit uw auto​
 • Verlaagd brandstof gebruik van uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Seat Leon 2.0 TDI 115pk om eventuele errors op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Seat Leon 2.0 TDI 115pk specialist. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Seat Leon 2.0 TDI 115pk hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Seat Leon 2.0 TDI 115pk. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Seat Leon 2.0 TDI 115pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw Seat Leon 2.0 TDI 115pk waarborgen. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning bieden. Een dyno is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijdsbestek.

Krijg meteen een rapport met het geschatte vermogen na het Seat Leon 2.0 TDI 115pk chiptunen

Veilige auto tuning door

 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Seat Leon 2.0 TDI 115pk
 • Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:
 • Goede Seat Leonchiptuning files in gebruik
 • Een kopie van de oude staat

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u auto wordt!

Verschillende vormen Seat Leon 2.0 TDI 115pk motor tuning:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Seat Leon 2.0 TDI 115pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is wellicht de meest gekende manier voor het Seat Leon 2.0 TDI 115pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze voordelige methode van Seat Leon 2.0 TDI 115pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor het vermogen van uw Seat Leon 2.0 TDI 115pk aanpassen. Met deze methode moet je zelfs de Seat Leon 2.0 TDI 115pk ECU niet te ontmantelen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Seat Leon 2.0 TDI 115pk met meer kracht, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Seat Leon 2.0 TDI 115pk chiptuning

De naam zegt het helemaal. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Seat Leon 2.0 TDI 115pk plaats. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Seat Leon 2.0 TDI 115pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van Seat Leon 2.0 TDI 115pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Specialistische ECU software kennis

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Seat Leon 2.0 TDI 115pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Seat Leon 2.0 TDI 115pk chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verschillende overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu programmeren Smart
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Seat baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Seat al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.