Renault Scenic 1.3 TCE 140pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Renault scenic 1.3 tce 140pk

Er is helaas tuning-data beschikbaar

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Renault Scenic 1.3 TCE 140pk auto chiptunen?

Het standaard programma in de motor controller van uw auto is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Echter kan uw Renault Scenic vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Renault tuning.

Door het chippen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Je Renault Scenic 1.3 TCE 140pk is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

Renault Scenic chip tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je Renault Scenic 1.3 TCE 140pk veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Na de chiptuning gebeurt optrekken veel sneller, omdat je Renault Scenic meer vermogen heeft gekregen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Sportiever geluid
 • Sportiever karakter
 • Comfortabeler rijden​ met uw auto​
 • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat dat precies, chippenRenault Scenic 1.3 TCE 140pk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke errors op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Renault Scenic 1.3 TCE 140pk engineer. Daarna sturen we de software van uw Renault Scenic 1.3 TCE 140pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Renault Scenic 1.3 TCE 140pk ingenieur vergelijkt de gegevens met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Renault Scenic 1.3 TCE 140pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Renault Scenic 1.3 TCE 140pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen geven. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Renault Scenic 1.3 TCE 140pk.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Renault Scenic 1.3 TCE 140pk in een middagje op een testbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het proces.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Onze chip tuning is veilig

 • Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u auto kan worden!
 • Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Een back-up van de oude staat
 • Gebruik van beste chiptuning files
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Methodes voor Renault Scenic 1.3 TCE 140pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verscheidene manieren, namelijk:

Stage 1 Renault Scenic 1.3 TCE 140pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Renault Scenic 1.3 TCE 140pk is de meest gevraagde methode van tuning. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Hierdoor is dit een voordelige Renault Scenic 1.3 TCE 140pk chiptuning methode en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de Renault Scenic 1.3 TCE 140pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Renault Scenic 1.3 TCE 140pk chiptuning Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Renault Scenic 1.3 TCE 140pk plaats. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Renault Scenic 1.3 TCE 140pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Renault Scenic 1.3 TCE 140pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Specialistische ECU programmatuur notie

Wij beloven u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Renault Scenic 1.3 TCE 140pk auto.

Zo doen wij buiten chiptuning Renault Scenic 1.3 TCE 140pk ook verscheidene andere software modificaties voor Renault Scenic 1.3 TCE 140pk auto’s als het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

Alfa Romeo externe ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Renault .

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Renault en bent u uw Renault dus even kwijt.