Renault Clio 1.3 TCe 130pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Renault clio 1.3 tce 130pk

Er is helaas tuning-data beschikbaar

Wat voor voordelen heeft tuning Renault Clio 1.3 TCe 130pk?

De standaard software in de Renault Clio 1.3 TCe 130pk ecu van uw Renault Clio is niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de brochure staat.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Renault tuning.

In een paar uur kan je auto door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Renault Clio tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Je Renault Clio zal sneller accelereren en de performance die hij hiervoor bekomt is veel consequenter.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Aangenaam rijden​ met uw Renault Clio 1.3 TCe 130pk​
 • Sportiever karakter uit uw Renault
 • Minder brandstof gebruik van uw Renault Clio 1.3 TCe 130pk
 • Geluid klinkt beter

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele errors op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze inhouse Renault Clio 1.3 TCe 130pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Renault Clio 1.3 TCe 130pk engineer vergelijkt de gegevens met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een modificatie. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Renault Clio 1.3 TCe 130pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Hierdoor kunnen wij tempo en safety garanderen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Renault Clio 1.3 TCe 130pk nodeloos te laten checken.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning verstrekken. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige auto tuning door

 • Goede accu voeding tijdens het tunen
 • Gebruik van de beste Renault Clio 1.3 TCe 130pk chiptuning bestanden
 • Een back-up van de oude staat
 • Specialistische kennis
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Methodes voor Renault Clio 1.3 TCe 130pk motor tuning:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Renault Clio 1.3 TCe 130pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is allicht de meest gewaardeerde manier voor het Renault Clio 1.3 TCe 130pk chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Renault Clio 1.3 TCe 130pk.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een totale invloed heeft op de performance van de auto. Zonder de Renault Clio 1.3 TCe 130pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je Renault Clio 1.3 TCe 130pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Renault Clio 1.3 TCe 130pk chiptuning Stage 2

Met deze term weet je al genoeg. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Renault Clio 1.3 TCe 130pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Renault Clio 1.3 TCe 130pk, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Renault Clio 1.3 TCe 130pk chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Renault Clio 1.3 TCe 130pk haalt.

Stage 2 chiptuning Renault Clio 1.3 TCe 130pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Specialistische ECU software kennis

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Renault Clio 1.3 TCe 130pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Renault Clio 1.3 TCe 130pk chiptuning.

Zo doen wij naast Renault Clio 1.3 TCe 130pk chiptuning ook verscheidene andere software aanpassingen voor auto’s als roetfilterverwijderingen. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

Buick zelf ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Renault auto, zonder dat hierbij veranderingen Renault baar zijn door het blote oog.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.