Opel Mokka 1.2T 100pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Opel mokka 1.2t 100pk

Er is helaas tuning-data beschikbaar

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Opel Mokka 1.2T 100pk chiptunen?

Het standaard programma in de motor computer van uw Opel Mokka 1.2T 100pk is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de brochure staat.

Je kunt echt meer kracht halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

In het dagelijks gebruik van uw Opel Mokka 1.2T 100pk zult u merken dat uw auto veel soepelder gaat door Opel Mokka chip tunen. Doordat de auto vlugger optrekt en veel consistenter is in het leveren van kracht.

Voordelen tunen van uw Opel Mokka 1.2T 100pk:​​

 • Meer PK’s uit uw auto
 • Harder geluid uit uw Opel
 • Meer rijplezier uit uw Opel Mokka 1.2T 100pk​
 • Minder brandstof gebruik van uw Opel Mokka 1.2T 100pk

Hoe gaat dat precies, remappen van een Opel Mokka 1.2T 100pk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De statistieken worden door onze inhouse Opel Mokka 1.2T 100pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Opel Mokka 1.2T 100pk.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een verandering. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gechecked.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten testen.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Een vermogensbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel diepgaander.

Na het Opel Mokka 1.2T 100pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een rapport van de geraamde performance van de Opel Mokka 1.2T 100pk.

Veilige chip tuning door

 • We back-uppen uw software eerst
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Opel Mokka 1.2T 100pk
 • Ontdek wat het chippen voor u Opel Mokka 1.2T 100pk kan doen:
 • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • De beste Opel Mokkachiptuning files in gebruik

Ontdek wat auto chippen voor u Opel Mokka 1.2T 100pk kan doen:

Verschillende vormen Opel Mokka 1.2T 100pk motor tuning:

Voor het Opel Mokka 1.2T 100pk motor vermogen te maximaliseren zijn verscheidene methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Opel Mokka 1.2T 100pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is wellicht de meest populaire manier voor het Opel Mokka 1.2T 100pk chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Opel Mokka 1.2T 100pk.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een totale invloed heeft op de performance van de Opel Mokka 1.2T 100pk. Met deze methode moet je zelfs de Opel Mokka 1.2T 100pk ECU niet te ontmantelen.

Je Opel Mokka 1.2T 100pk ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Opel Mokka 1.2T 100pk chiptuning Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Bij deze methode van Opel Mokka 1.2T 100pk tuning maak je fysieke aanpassingen aan de Opel Mokka 1.2T 100pk. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Opel Mokka 1.2T 100pk, of een effectievere motorkoeling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Opel Mokka 1.2T 100pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede manier.

Gespecialiseerde notie over Opel Mokka 1.2T 100pk ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ecu files tuning
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Bij onze stage 1 Opel chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw Opel .

Daarom is je Opel al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Opel zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.