Opel Insignia 1.5d 122pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Opel insignia 1.5d 122pk

Er is helaas tuning-data beschikbaar

Ontdek wat chiptuning voor uw Opel Insignia 1.5d 122pk kan doen:

De standaard software in de ecu van uw auto is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Het laten motor tunen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw Opel Insignia 1.5d 122pk een groter vermogen te geven.

In een paar uur kan je auto door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

Opel Insignia tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je Opel Insignia veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Doordat de auto sneller accelereert en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Meer plezier uit uw Opel Insignia 1.5d 122pk​
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Beter geluid
 • Meer PK’s

Hoe werkt het?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw auto op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De statistieken worden door onze inhouse Opel Insignia 1.5d 122pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Opel Insignia 1.5d 122pk hiermee vergelijken.

De chiptuning Opel Insignia 1.5d 122pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw Opel Insignia 1.5d 122pk werd uitgebreid getest op eenvermogensbank.

Daardoor kunnen wij snelheid en veiligheid beloven. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven testen.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning leveren. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Opel Insignia 1.5d 122pk in een middagje op een dyno tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het chiptunen.

Krijg direct een uitslag met het geschatte vermogen na het Opel Insignia 1.5d 122pk chiptunen

Veilige auto tuning door

 • Een kopie van de oude staat
 • Exclusief gebruik van de beste Opel Insignia 1.5d 122pk chiptuning bestanden
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Opel Insignia 1.5d 122pk
 • Ontdek wat het chippen voor uw auto kan doen:
 • Speciale voeding tijdens tijdens het chippen

Ontdek wat auto chippen voor u auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Opel Insignia 1.5d 122pk OBD chiptuning

OBD tuning Opel Insignia 1.5d 122pk is een populaire methode om je Opel Insignia 1.5d 122pk te tunen. Met obd tuning maken we gebruik van de obd port in uw Opel Insignia 1.5d 122pk.

Hierdoor is dit een goedkope Opel Insignia 1.5d 122pk chiptuning manier en ook de meest voorkomende. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Opel Insignia 1.5d 122pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de Opel Insignia 1.5d 122pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Opel Insignia 1.5d 122pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke modificaties aan de Opel Insignia 1.5d 122pk!

Stage 2 Opel Insignia 1.5d 122pk chiptuning

Met deze naam weet je al genoeg. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Opel Insignia 1.5d 122pk plaats. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Opel Insignia 1.5d 122pk chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Opel Insignia 1.5d 122pk haalt.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede optie.

Gespecialiseerde know-how over Opel Insignia 1.5d 122pk ECU’s

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Opel Insignia 1.5d 122pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Opel Insignia 1.5d 122pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

externe ecu tuning BMW
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen Opel baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.