Opel Insignia 1.4T 145pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Opel insignia 1.4t 145pk

Er is helaas tuning-data beschikbaar

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Opel Insignia 1.4T 145pk chiptunen?

De ecu software van uw Opel Insignia 1.4T 145pk is standaard ingesteld, en wordt helemaal bestuurd door een computer.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Het chiptunen van uw auto is de uitgelezen optie om uw auto een groter vermogen te geven.

Door het chippen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

In het dagelijks gebruik van uw auto zult u merken dat uw Opel Insignia veel lekkerder rijdt door Opel Insignia tunen. Na de chiptuning gaat optrekken veel sneller, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer vermogen uit uw Opel
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Meer plezier uit uw Opel Insignia 1.4T 145pk​
 • Mooier geluid uit uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele spanning behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Opel Insignia 1.4T 145pk engineer. Daarna verzenden we de gegevens van uw Opel Insignia 1.4T 145pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Deze Opel Insignia 1.4T 145pk engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Opel Insignia 1.4T 145pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Opel Insignia 1.4T 145pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw Opel Insignia 1.4T 145pk werd uitgebreid getest op eenvermogensbank.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de Opel Insignia 1.4T 145pk een garantie die wij u kunnen geven. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning verstrekken. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijdsbestek.

Na het Opel Insignia 1.4T 145pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een rapport van de geraamde performance van de Opel Insignia 1.4T 145pk.

Onze chip tuning is veilig

 • Vraag een offerte aan en weet exact wat het grotere vermogen van u auto wordt!
 • Gebruik van de beste Opel Insignia 1.4T 145pk tuning software
 • Een back-up van de oude staat
 • Speciale accu voeding tijdens het chippen
 • Specialistische kennis

Vraag een offerte aan en weet precies wat het grotere vermogen van u Opel Insignia 1.4T 145pk wordt!

Verschillende vormen Opel Insignia 1.4T 145pk motor tuning:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Opel Insignia 1.4T 145pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Opel Insignia 1.4T 145pk is de meest gevraagde methode van chiptuning. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Opel Insignia 1.4T 145pk.

Door dit gemak is deze voordelige manier van Opel Insignia 1.4T 145pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Zonder de Opel Insignia 1.4T 145pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Opel Insignia 1.4T 145pk met meer performance, zonder dat je Opel Insignia 1.4T 145pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Opel Insignia 1.4T 145pk Stage 2

De naam zegt het al. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Opel Insignia 1.4T 145pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Opel Insignia 1.4T 145pk, of een effectievere motorkoeling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Opel Insignia 1.4T 145pk chiptuning. Je Opel Insignia 1.4T 145pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun Opel Insignia 1.4T 145pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste manier.

Gespecialiseerde kennis over Opel Insignia 1.4T 145pk ECU software: onze plus

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Opel Insignia 1.4T 145pksoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

BMW ecu soft tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Opel auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Opel auto en bent u uw Opel dus even kwijt.