Nissan Qashqai 1.3 DIG-T 160pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Nissan qashqai 1.3 dig-t 160pk

Er is helaas tuning-data beschikbaar

Ontdek wat chiptuning voor uw Nissan Qashqai 1.3 DIG-T 160pk auto kan doen:

De ecu software van uw Nissan Qashqai is standaard ingesteld, en wordt volledig bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Je kunt echt meer kracht halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in motor tunen.

Door het chiptunen van uw Nissan auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Je Nissan Qashqai 1.3 DIG-T 160pk is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

In het dagelijks rijden in uw Nissan Qashqai 1.3 DIG-T 160pk gaat u merken dat uw auto veel lekkerder rijdt door Nissan Qashqai chip tunen. Doordat hij sneller optrekt en veel consistenter is in het leveren van performance.

De 4 grootste voordelen​​

 • Sneller optrekken
 • Meer plezier uit uw Nissan Qashqai 1.3 DIG-T 160pk​
 • Geluid klinkt mooier
 • Minder brandstof gebruik van uw auto

Hoe werkt het?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning specialist. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Deze Nissan Qashqai 1.3 DIG-T 160pk ingenieur vergelijkt de gegevens met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een modificatie. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Nissan Qashqai 1.3 DIG-T 160pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gechecked.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw Nissan Qashqai 1.3 DIG-T 160pk waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Nissan Qashqai 1.3 DIG-T 160pk nodeloos te laten nakijken.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

Na het Nissan Qashqai 1.3 DIG-T 160pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een rapport van de geraamde performance van de Nissan Qashqai 1.3 DIG-T 160pk.

Onze auto tuning is veilig

 • We kopiëren uw software eerst
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Nissan auto
 • Goede voeding tijdens tijdens het chippen
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw auto kan worden!
 • Gebruik van beste chiptuning software

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het grotere vermogen van u Nissan Qashqai 1.3 DIG-T 160pk wordt!

Verschillende vormen Nissan Qashqai 1.3 DIG-T 160pk motor tuning:

Voor het Nissan Qashqai 1.3 DIG-T 160pk motor vermogen te vergroten zijn verscheidene methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Nissan Qashqai 1.3 DIG-T 160pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Nissan Qashqai 1.3 DIG-T 160pk is de meest populaire vorm van chiptuning. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor de performance van uw auto aanpassen. Via deze manier moet je zelfs de Nissan Qashqai 1.3 DIG-T 160pk ECU niet te ontmantelen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Nissan Qashqai 1.3 DIG-T 160pk chiptuning

Met deze naam weet je al genoeg. Bij deze vorm van Nissan Qashqai 1.3 DIG-T 160pktuning maak je fysieke aanpassingen aan de Nissan Qashqai 1.3 DIG-T 160pk. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Nissan Qashqai 1.3 DIG-T 160pk chiptuning. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van Nissan Qashqai 1.3 DIG-T 160pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Specialistische Nissan Qashqai 1.3 DIG-T 160pk ECU programmatuur inzicht

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Nissan Qashqai 1.3 DIG-T 160pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Nissan Qashqai 1.3 DIG-T 160pk chiptuning.

Zo doen wij buiten Nissan Qashqai 1.3 DIG-T 160pk chiptuning ook diverse andere software aanpassingen voor Nissan Qashqai 1.3 DIG-T 160pk als het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu soft tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.