Mitsubishi Montero 2.4d 181pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mitsubishi montero 2.4d 181pk

Er is helaas tuning-data beschikbaar

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Mitsubishi Montero 2.4d 181pk chiptunen?

De ecu software van uw auto is gestandaardiseerd, en wordt volledig bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Mitsubishi ecu tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Mitsubishi Montero kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen door de tuning Mitsubishi Montero 2.4d 181pk. Na de chiptuning gaat optrekken veel sneller, omdat je Mitsubishi Montero 2.4d 181pk meer vermogen heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw Mitsubishi Montero 2.4d 181pk:​​

 • Meer plezier ​
 • Meer koppel
 • Verminderd brandstof gebruik
 • Sportiever geluid

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De statistieken worden door onze Mitsubishi Montero 2.4d 181pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Mitsubishi Montero 2.4d 181pk ingenieur vergelijkt de gegevens met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een wijziging. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Daardoor kunnen wij tempo en safety verzekeren. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Mitsubishi Montero 2.4d 181pk in een middagje op een testbank tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel grondiger.

Na het Mitsubishi Montero 2.4d 181pk chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de Mitsubishi Montero 2.4d 181pk.

Onze chip tuning is veilig

 • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Ontdek wat chiptuning voor u auto kan doen:
 • Goede Mitsubishi Monterochiptuning files in gebruik
 • Een kopie van de oude staat
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Mitsubishi auto

Ontdek wat auto tuning voor uw auto kan doen:

Methodes voor Mitsubishi Montero 2.4d 181pk motor tuning:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Mitsubishi Montero 2.4d 181pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Mitsubishi Montero 2.4d 181pk is de meest populaire methode van tuning. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd connector in uw auto.

Door dit gemak is deze goedkope methode van Mitsubishi Montero 2.4d 181pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Mitsubishi Montero 2.4d 181pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Zonder de Mitsubishi Montero 2.4d 181pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Mitsubishi Montero 2.4d 181pk met meer performance, zonder dat je Mitsubishi Montero 2.4d 181pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Mitsubishi Montero 2.4d 181pk chiptuning

Met deze naam weet je al genoeg. Bij deze vorm van Mitsubishi Montero 2.4d 181pk tuning maak je fysieke aanpassingen aan de Mitsubishi Montero 2.4d 181pk. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Mitsubishi Montero 2.4d 181pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun Mitsubishi Montero 2.4d 181pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede manier.

Diepgaande kennis over ECU software: onze meerwaarde

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Mitsubishi Montero 2.4d 181pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Mitsubishi Montero 2.4d 181pk.

Zo doen wij naast chiptuning Mitsubishi Montero 2.4d 181pk ook diverse andere software modificaties voor Mitsubishi Montero 2.4d 181pk als roetfilterverwijderingen. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

ecu tuning files
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Mitsubishi .

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Mitsubishi auto dus even kwijt.