Mercedes-Benz GLB 200 (1.3T) 163pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz glb 200 (1.3t) 163pk

Er is helaas tuning-data beschikbaar

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De ecu software van uw Mercedes-Benz GLB 200 (1.3T) 163pk is gestandaardiseerd, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Het tunen van uw auto is de beste optie om uw Mercedes-Benz GLB 200 (1.3T) 163pk een groter vermogen te geven.

Door het chippen van uw Mercedes-Benz kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Je Mercedes-Benz GLB 200 (1.3T) 163pk heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen door de tuning Mercedes-Benz GLB 200 (1.3T) 163pk. Doordat de wagen sneller optrekt en veel consequenter is in het leveren van kracht.

De voordelen Mercedes-Benz GLB 200 (1.3T) 163pk chiptuning:​​

 • Meer koppel
 • Aangenaam rijden​​
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Mercedes-Benz GLB 200 (1.3T) 163pk
 • Beter geluid

Hoe werkt het?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Die garandeert dat uw auto op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke errors op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning ingenieur. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

De chiptuning Mercedes-Benz GLB 200 (1.3T) 163pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Daardoor kunnen wij tempo en safety beloven. Zonder uw Mercedes-Benz GLB 200 (1.3T) 163pk voor honderden euro’s te moeten controleren.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Een testbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Onze chip tuning is veilig

 • Specialistische kennis
 • Gebruik van beste tuning files
 • Vraag een offerte aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw Mercedes-Benz GLB 200 (1.3T) 163pk wordt!
 • Een back-up van de oude staat
 • Speciale accu voeding tijdens het tunen

Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het grotere vermogen van u auto kan worden!

Verschillende vormen Mercedes-Benz GLB 200 (1.3T) 163pk motor tuning:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Mercedes-Benz GLB 200 (1.3T) 163pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Mercedes-Benz GLB 200 (1.3T) 163pk is de meest populaire vorm van chiptuning. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Mercedes-Benz GLB 200 (1.3T) 163pk.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw Mercedes-Benz GLB 200 (1.3T) 163pk aanpassen. Met deze manier moet je zelfs de Mercedes-Benz GLB 200 (1.3T) 163pk ECU niet te ontmantelen.

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd opgedreven!

Mercedes-Benz GLB 200 (1.3T) 163pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het al. Bij deze vorm van Mercedes-Benz GLB 200 (1.3T) 163pktuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de Mercedes-Benz GLB 200 (1.3T) 163pk. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Mercedes-Benz GLB 200 (1.3T) 163pk genoemd. Hierbij pas je de Mercedes-Benz GLB 200 (1.3T) 163pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Mercedes-Benz GLB 200 (1.3T) 163pk haalt.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede optie.

Gespecialiseerde notie over Mercedes-Benz GLB 200 (1.3T) 163pk ECU’s

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Mercedes-Benz GLB 200 (1.3T) 163pk auto.

Zo doen wij buiten Mercedes-Benz GLB 200 (1.3T) 163pk chiptuning ook verschillende andere software modificaties voor auto’s als roetfilterverwijderingen. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

motor ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.