Mercedes-Benz E 200d (2.0d) 150pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz e 200d (2.0d) 150pk

Er is helaas tuning-data beschikbaar

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De ecu software van uw auto is gestandaardiseerd, en wordt helemaal bestuurd door een computer.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Echter kan uw Mercedes-Benz E vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto ecu tuning.

Door het chiptunen van uw Mercedes-Benz auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Mercedes-Benz E chip tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Na de chiptuning gaat accelereren veel vlugger, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw Mercedes-Benz E 200d (2.0d) 150pk:​​

 • Sneller optrekken
 • Geluid klinkt harder
 • Comfortabeler rijden​​
 • Verminderd brandstof gebruik

Hoe gaat het in zijn werk?​

Voor stage 1 tuning Mercedes-Benz E 200d (2.0d) 150pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw auto op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze Mercedes-Benz E 200d (2.0d) 150pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Mercedes-Benz E 200d (2.0d) 150pk.

De chiptuning Mercedes-Benz E 200d (2.0d) 150pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw Mercedes-Benz E 200d (2.0d) 150pk werd uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de Mercedes-Benz E 200d (2.0d) 150pk een garantie die wij u kunnen geven. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Mercedes-Benz E 200d (2.0d) 150pk.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Een vermogensbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Onze chiptuning is veilig

 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:
 • Goede Mercedes-Benz Echiptuning software in gebruik
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Mercedes-Benz auto
 • Goede voeding tijdens tijdens het tunen
 • Een kopie van de oude staat

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Methodes voor Mercedes-Benz E 200d (2.0d) 150pk motor tuning:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Mercedes-Benz E 200d (2.0d) 150pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is waarschijnlijk de meest populaire manier voor het Mercedes-Benz E 200d (2.0d) 150pk chippen. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd port in uw auto.

Daardoor is dit een goedkope Mercedes-Benz E 200d (2.0d) 150pk chiptuning variant en ook de populairste. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor de performance van uw Mercedes-Benz E 200d (2.0d) 150pk aanpassen. Zonder de Mercedes-Benz E 200d (2.0d) 150pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Mercedes-Benz E 200d (2.0d) 150pk met meer performance, zonder dat je Mercedes-Benz E 200d (2.0d) 150pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Mercedes-Benz E 200d (2.0d) 150pk

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze vorm van Mercedes-Benz E 200d (2.0d) 150pktuning maak je fysieke wijzigingen aan de Mercedes-Benz E 200d (2.0d) 150pk. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Mercedes-Benz E 200d (2.0d) 150pk, of een effectievere motorkoeling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Mercedes-Benz E 200d (2.0d) 150pk. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Stage 2 chiptuning Mercedes-Benz E 200d (2.0d) 150pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Specialistische ECU programmatuur notie

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Mercedes-Benz E 200d (2.0d) 150pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Mercedes-Benz E 200d (2.0d) 150pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

externe ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Bij onze stage 1 Mercedes-Benz chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Mercedes-Benz auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Mercedes-Benz doen.