Mercedes-Benz CLA 200 (1.3T) 163pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz cla 200 (1.3t) 163pk

Er is helaas tuning-data beschikbaar

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

Het standaard programma in de ecu van uw auto is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Echter kan uw Mercedes-Benz CLA 200 (1.3T) 163pk vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Mercedes-Benz chip tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw auto kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

Mercedes-Benz CLA tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je Mercedes-Benz CLA veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Doordat de wagen vlugger optrekt en veel consistenter is in het leveren van kracht.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Meer vermogen uit uw Mercedes-Benz
 • Meer plezier uit uw Mercedes-Benz CLA 200 (1.3T) 163pk​
 • Harder geluid
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

Bij stage 1 tunen Mercedes-Benz CLA 200 (1.3T) 163pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze inhouse Mercedes-Benz CLA 200 (1.3T) 163pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

De chiptuning Mercedes-Benz CLA 200 (1.3T) 163pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals geinspecteerd.

Hierdoor kunnen wij tempo en safety verzekeren. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning leveren. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Mercedes-Benz CLA 200 (1.3T) 163pk in een middagje op een dyno tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel diepgaander.

Na het Mercedes-Benz CLA 200 (1.3T) 163pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een rapport van de geraamde performance van de Mercedes-Benz CLA 200 (1.3T) 163pk.

Veilige auto tuning door

 • Goede Mercedes-Benz CLAchiptuning files in gebruik
 • Ontdek wat het chippen voor u auto kan doen:
 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Mercedes-Benz CLA 200 (1.3T) 163pk
 • Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Mercedes-Benz CLA 200 (1.3T) 163pk

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw auto wordt!

Verschillende vormen Mercedes-Benz CLA 200 (1.3T) 163pk motor tuning:

Voor het Mercedes-Benz CLA 200 (1.3T) 163pk motor vermogen te maximaliseren zijn meerdere methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Mercedes-Benz CLA 200 (1.3T) 163pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Mercedes-Benz CLA 200 (1.3T) 163pk is de meest gevraagde vorm van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Mercedes-Benz CLA 200 (1.3T) 163pk zit, nodig.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Je Mercedes-Benz CLA 200 (1.3T) 163pk ziet er gelijk uit, maar de performance werd opgedreven!

Chiptuning Mercedes-Benz CLA 200 (1.3T) 163pk Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Mercedes-Benz CLA 200 (1.3T) 163pk plaats. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Mercedes-Benz CLA 200 (1.3T) 163pk. Je Mercedes-Benz CLA 200 (1.3T) 163pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste methode.

Gespecialiseerde know-how over Mercedes-Benz CLA 200 (1.3T) 163pk ECU’s

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Mercedes-Benz CLA 200 (1.3T) 163pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Mercedes-Benz CLA 200 (1.3T) 163pk chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

Audi ecu files tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw auto.

Daarom is je Mercedes-Benz al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Mercedes-Benz doen.