Mazda CX-3 1.8 SkyActiv-D 116pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mazda cx-3 1.8 skyactiv-d 116pk

Er is helaas tuning-data beschikbaar

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

Het standaard programma in de motor controller van uw Mazda CX-3 is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Het laten motor tunen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw Mazda CX-3 1.8 SkyActiv-D 116pk een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot 3 uur uw Mazda CX-3 1.8 SkyActiv-D 116pk kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

In het dagelijks gebruik van uw Mazda CX-3 1.8 SkyActiv-D 116pk zult u merken dat uw Mazda CX-3 1.8 SkyActiv-D 116pk veel lekkerder gaat door tuning Mazda CX-3 1.8 SkyActiv-D 116pk. Doordat de wagen vlugger optrekt en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Geluid klinkt beter
 • Minder brandstof gebruik
 • Meer PK’s
 • Comfortabeler rijden​​

Hoe gaat dat precies, chiptuningMazda CX-3 1.8 SkyActiv-D 116pk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Mazda CX-3 1.8 SkyActiv-D 116pk engineer. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

De chiptuning Mazda CX-3 1.8 SkyActiv-D 116pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Mazda CX-3 1.8 SkyActiv-D 116pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals geinspecteerd.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Mazda CX-3 1.8 SkyActiv-D 116pk nodeloos te laten nakijken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het proces.

Krijg ogenblikkelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Mazda CX-3 1.8 SkyActiv-D 116pk chiptunen

Onze chip tuning is veilig

 • Specialistische kennis
 • Goede voeding tijdens tijdens het chippen
 • Gebruik van goede tuning files
 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:
 • Een kopie van de oude staat

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Mazda CX-3 1.8 SkyActiv-D 116pk motor vermogen te vergroten zijn verschillende methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Mazda CX-3 1.8 SkyActiv-D 116pk OBD chiptuning

stage 1 OBD tuning Mazda CX-3 1.8 SkyActiv-D 116pk is een populaire manier om je auto te chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Door dit gemak is deze goedkope methode van Mazda CX-3 1.8 SkyActiv-D 116pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Zonder de Mazda CX-3 1.8 SkyActiv-D 116pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Mazda CX-3 1.8 SkyActiv-D 116pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke modificaties aan de auto!

Stage 2 chiptuning Mazda CX-3 1.8 SkyActiv-D 116pk

Met deze term weet je al genoeg. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Mazda CX-3 1.8 SkyActiv-D 116pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Mazda CX-3 1.8 SkyActiv-D 116pk. Hierbij pas je de Mazda CX-3 1.8 SkyActiv-D 116pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Mazda CX-3 1.8 SkyActiv-D 116pk haalt.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede manier.

Diepgaande kennis over ECU software: onze meerwaarde

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

ecu programmeren Alfa Romeo
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.