Maserati Ghibli 3.8 V8 Bi-Turbo Trofeo 590pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Er is helaas tuning-data beschikbaar

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De ecu software van uw auto is gestandaardiseerd, en wordt compleet bestuurd door een computer.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de brochure staat.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Maserati auto motor tuning.

Door het chiptunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

In het dagelijks gebruik van uw Maserati Ghibli zult u merken dat uw Maserati Ghibli 3.8 V8 Bi-Turbo Trofeo 590pk veel lekkerder rijdt door Maserati Ghibli tunen. Doordat hij vlugger accelereert en veel consequenter is in het leveren van vermogen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Geluid klinkt mooier uit uw Maserati
 • Meer performance uit uw Maserati
 • Meer rijplezier uit uw auto​
 • Verlaagd brandstof gebruik van uw Maserati Ghibli 3.8 V8 Bi-Turbo Trofeo 590pk

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De statistieken worden door onze Maserati Ghibli 3.8 V8 Bi-Turbo Trofeo 590pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een wijziging. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Maserati Ghibli 3.8 V8 Bi-Turbo Trofeo 590pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals geinspecteerd.

Op die manier wordt de speed en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning verstrekken. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel grondiger.

Krijg gelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Maserati Ghibli 3.8 V8 Bi-Turbo Trofeo 590pk chiptunen

Onze chip tuning is veilig

 • We back-uppen uw software eerst
 • Speciale accu voeding tijdens het chippen
 • Gebruik van goede Maserati Ghibli 3.8 V8 Bi-Turbo Trofeo 590pk tuning bestanden
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw auto
 • Ontdek wat chiptuning voor u auto kan doen:

Ontdek wat auto chip tuning voor uw Maserati Ghibli 3.8 V8 Bi-Turbo Trofeo 590pk kan doen:

Verschillende vormen Maserati Ghibli 3.8 V8 Bi-Turbo Trofeo 590pk motor tuning:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Maserati Ghibli 3.8 V8 Bi-Turbo Trofeo 590pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is waarschijnlijk de meest gewaardeerde manier voor het Maserati Ghibli 3.8 V8 Bi-Turbo Trofeo 590pk chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor de performance van uw Maserati Ghibli 3.8 V8 Bi-Turbo Trofeo 590pk aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Maserati Ghibli 3.8 V8 Bi-Turbo Trofeo 590pk chiptuning Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Maserati Ghibli 3.8 V8 Bi-Turbo Trofeo 590pk chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van Maserati Ghibli 3.8 V8 Bi-Turbo Trofeo 590pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Specialistische Maserati Ghibli 3.8 V8 Bi-Turbo Trofeo 590pk ECU software inzicht

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Maserati Ghibli 3.8 V8 Bi-Turbo Trofeo 590pksoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

ecu tuning files
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Maserati auto, zonder dat hierbij aanpassingen Maserati baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Maserati auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Maserati zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.