Land Rover Evoque D200 (2.0D) 200pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Land rover evoque d200 (2.0d) 200pk

Er is helaas tuning-data beschikbaar

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

Het motormanagementsysteem van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Echter kan uw Land Rover Evoque D200 (2.0D) 200pk vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Land Rover auto motor tuning.

In enkele uren kan je Land Rover Evoque door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

Land Rover Evoque tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Doordat hij vlugger accelereert en veel consequenter is in het leveren van kracht.

De 4 grootste voordelen​​

 • Geluid klinkt beter uit uw auto
 • Minder brandstof gebruik
 • Sneller optrekken uit uw auto
 • Comfortabeler rijden​​

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Die zorgt ervoor dat uw Land Rover Evoque D200 (2.0D) 200pk op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Land Rover Evoque D200 (2.0D) 200pk specialist. Daarna sturen we de gegevens van uw Land Rover Evoque D200 (2.0D) 200pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Land Rover Evoque D200 (2.0D) 200pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals geinspecteerd.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw Land Rover Evoque D200 (2.0D) 200pk waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het proces.

Krijg ogenblikkelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Land Rover Evoque D200 (2.0D) 200pk chiptunen

Onze chip tuning is veilig

 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Land Rover Evoque D200 (2.0D) 200pk
 • We kopiëren uw software eerst
 • Speciale accu voeding tijdens de chiptuning
 • Gebruik van goede tuning files

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u auto wordt!

Methodes voor Land Rover Evoque D200 (2.0D) 200pk motor tuning:

Voor het Land Rover Evoque D200 (2.0D) 200pk motor vermogen te maximaliseren zijn verscheidene methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Land Rover Evoque D200 (2.0D) 200pk OBD chiptuning

OBD tuning op maat Land Rover Evoque D200 (2.0D) 200pk is een geliefde methode om je Land Rover Evoque D200 (2.0D) 200pk te chiptunen. Met obd tuning maken we gebruik van de obd connector in uw auto.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een complete impact heeft op de performance van de auto. Zonder de Land Rover Evoque D200 (2.0D) 200pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je auto ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Chiptuning Land Rover Evoque D200 (2.0D) 200pk Stage 2

Met deze term weet je al genoeg. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Land Rover Evoque D200 (2.0D) 200pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van Land Rover Evoque D200 (2.0D) 200pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze meerwaarde

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Land Rover Evoque D200 (2.0D) 200pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Land Rover Evoque D200 (2.0D) 200pk chiptuning.

Zo doen wij naast chiptuning Land Rover Evoque D200 (2.0D) 200pk ook verschillende andere software modificaties voor Land Rover Evoque D200 (2.0D) 200pk als het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

externe ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.