Land Rover Discovery Sport D165 (2.0D) 165pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Land rover discovery sport d165 (2.0d) 165pk

Er is helaas tuning-data beschikbaar

Ontdek wat chiptuning voor uw Land Rover Discovery Sport D165 (2.0D) 165pk auto kan doen:

De ecu software van uw Land Rover Discovery Sport D165 (2.0D) 165pk is gestandaardiseerd, en wordt volledig bestuurd door een computer.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Echter kan uw Land Rover Discovery Sport vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Land Rover chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw auto kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en flexibel aanvoelen als gevolg van de tuning Land Rover Discovery Sport D165 (2.0D) 165pk. Doordat de wagen sneller accelereert en veel consistenter is in het leveren van performance.

De voordelen Land Rover Discovery Sport D165 (2.0D) 165pk chiptuning:​​

 • Comfortabeler rijden​​
 • Geluid klinkt beter
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Meer PK’s

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke foutcodes op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze inhouse Land Rover Discovery Sport D165 (2.0D) 165pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto is uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw auto waarborgen. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Onze auto tuning is veilig

 • Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw auto kan worden!
 • De beste Land Rover Discovery Sporttuning software in gebruik
 • We back-uppen uw software eerst
 • Specialistische kennis
 • Speciale accu voeding gedurende de chiptuning

Ontdek wat auto chip tuning voor uw Land Rover Discovery Sport D165 (2.0D) 165pk auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Land Rover Discovery Sport D165 (2.0D) 165pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Land Rover Discovery Sport D165 (2.0D) 165pk is de meest populaire vorm van chiptuning. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd port in uw auto.

Door dit gemak is deze voordelige methode van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een complete impact heeft op de performance van de auto. Zonder de Land Rover Discovery Sport D165 (2.0D) 165pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Land Rover Discovery Sport D165 (2.0D) 165pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke aanpassingen aan de Land Rover Discovery Sport D165 (2.0D) 165pk!

Stage 2 chiptuning Land Rover Discovery Sport D165 (2.0D) 165pk

De naam zegt het al. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Land Rover Discovery Sport D165 (2.0D) 165pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van Land Rover Discovery Sport D165 (2.0D) 165pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze meerwaarde

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Land Rover Discovery Sport D165 (2.0D) 165pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Land Rover Discovery Sport D165 (2.0D) 165pk chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verschillende overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

bosch ecu tuning Holden
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.