Land Rover Defender D200 (2.0D) 200pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Land rover defender d200 (2.0d) 200pk

Er is helaas tuning-data beschikbaar

Ontdek wat chiptuning voor uw Land Rover Defender D200 (2.0D) 200pk kan doen:

Het motormanagementsysteem van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Je kunt echt meer performance halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in motor tunen.

Door het chippen van uw Land Rover auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

In het dagelijks gebruik van uw Land Rover Defender zult u merken dat uw Land Rover Defender veel soepelder gaat door Land Rover Defender tunen. Je Land Rover Defender D200 (2.0D) 200pk zal rapper optrekken en het vermogen die hij hierbij levert is veel consistenter.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Beter geluid
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer koppel
 • Aangenaam rijden​​

Hoe gaat het in zijn werk?​

Voor stage one chippen Land Rover Defender D200 (2.0D) 200pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele volt behaalt.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De softwaregegevens worden door onze Land Rover Defender D200 (2.0D) 200pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Land Rover Defender D200 (2.0D) 200pk.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Land Rover Defender D200 (2.0D) 200pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Land Rover Defender D200 (2.0D) 200pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Daardoor kunnen wij tempo en veiligheid beloven. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten controleren.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning bieden. Je Land Rover Defender D200 (2.0D) 200pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel diepgaander.

Krijg ogenblikkelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Land Rover Defender D200 (2.0D) 200pk chiptunen

Veilige chiptuning door

 • Exclusief gebruik van goede Land Rover Defender D200 (2.0D) 200pk tuning software
 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Land Rover Defender D200 (2.0D) 200pk
 • Speciale accu voeding gedurende de chiptuning
 • Ontdek wat het chippen voor u auto kan doen:
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Land Rover auto

Ontdek wat auto chippen voor uw Land Rover Defender D200 (2.0D) 200pk auto kan doen:

Verschillende vormen Land Rover Defender D200 (2.0D) 200pk motor tuning:

Voor het Land Rover Defender D200 (2.0D) 200pk motor vermogen te maximaliseren zijn meerdere methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Land Rover Defender D200 (2.0D) 200pk OBD chiptuning

OBD tuning Land Rover Defender D200 (2.0D) 200pk is een veelvoorkomende methode om je auto te chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze voordelige manier van Land Rover Defender D200 (2.0D) 200pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd opgedreven!

Chiptuning Land Rover Defender D200 (2.0D) 200pk Stage 2

Met deze term weet je al alles. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Land Rover Defender D200 (2.0D) 200pk chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Stage 2 chiptuning Land Rover Defender D200 (2.0D) 200pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Land Rover Defender D200 (2.0D) 200pk.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Land Rover Defender D200 (2.0D) 200pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Land Rover Defender D200 (2.0D) 200pk chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

Alpina bosch ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Bij onze stage 1 Land Rover chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw Land Rover .

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Land Rover auto dus even kwijt.