Kia Xceed 1.6 CRDi 136pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Kia xceed 1.6 crdi 136pk

Er is helaas tuning-data beschikbaar

Ontdek wat chiptuning voor uw Kia Xceed 1.6 CRDi 136pk kan doen:

De ecu van uw Kia Xceed is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Je kunt echt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in software tunen.

In een paar uur kan je Kia Xceed 1.6 CRDi 136pk met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en soepeler aanvoelen door de Kia Xceed chip tunen. Je auto zal rapper accelereren en het vermogen die hij hiervoor aanlevert is veel consistenter.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Meer rijplezier uit uw auto​
 • Geluid klinkt mooier uit uw auto
 • Meer vermogen uit uw Kia
 • Verlaagd brandstof gebruik

Hoe gaat dat precies, chiptuningKia Xceed 1.6 CRDi 136pk?​

Bij stage one tuning Kia Xceed 1.6 CRDi 136pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Die zorgt ervoor dat uw Kia Xceed 1.6 CRDi 136pk op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De softwaregegevens worden door onze Kia Xceed 1.6 CRDi 136pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Kia Xceed 1.6 CRDi 136pk.

De chiptuning Kia Xceed 1.6 CRDi 136pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Kia Xceed 1.6 CRDi 136pk nodeloos te laten checken.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning leveren. Je Kia Xceed 1.6 CRDi 136pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijd.

Na het Kia Xceed 1.6 CRDi 136pk chiptunen krijgt de klant meteen een uitslag van de geraamde performance van de Kia Xceed 1.6 CRDi 136pk.

Veilige chip tuning door

 • Gebruik van goede chiptuning files
 • Ontdek wat het chippen voor u auto kan doen:
 • Speciale accu voeding tijdens de chiptuning
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Kia auto
 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Kia Xceed 1.6 CRDi 136pk

Ontdek wat auto chippen voor uw Kia Xceed 1.6 CRDi 136pk auto kan doen:

Verschillende vormen Kia Xceed 1.6 CRDi 136pk motor tuning:

Voor het Kia Xceed 1.6 CRDi 136pk motor vermogen te maximaliseren zijn verschillende methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Kia Xceed 1.6 CRDi 136pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is allicht de meest populaire manier voor het Kia Xceed 1.6 CRDi 136pk chippen. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd port in uw auto.

Door dit gemak is deze goedkope methode van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een totale invloed heeft op de performance van de auto. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Door het Kia Xceed 1.6 CRDi 136pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke aanpassingen aan de Kia Xceed 1.6 CRDi 136pk!

Kia Xceed 1.6 CRDi 136pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het helemaal. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Kia Xceed 1.6 CRDi 136pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Kia Xceed 1.6 CRDi 136pk chiptuning. Je Kia Xceed 1.6 CRDi 136pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede optie.

Specialistische Kia Xceed 1.6 CRDi 136pk ECU programmatuur inzicht

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Kia Xceed 1.6 CRDi 136pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Kia Xceed 1.6 CRDi 136pk chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

ecu files tuning Isuzu
Voor het repareren van uw motor computer zijn we zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Kia zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.