Jaguar F type R 5.0 V8 Supercharged 575pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Jaguar f type r 5.0 v8 supercharged 575pk

Er is helaas tuning-data beschikbaar

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Jaguar F type R 5.0 V8 Supercharged 575pk auto chiptunen?

De standaard software in de motor controller van uw auto is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de brochure staat.

Het chiptunen van uw auto is de beste optie om uw Jaguar F type R 5.0 V8 Supercharged 575pk een groter vermogen te geven.

In een paar uur kan je Jaguar F type met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

tuning Jaguar F type R 5.0 V8 Supercharged 575pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je Jaguar F type veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Na de chiptuning gebeurt optrekken een stuk sneller, omdat je Jaguar F type meer vermogen heeft gekregen.

De voordelen Jaguar F type R 5.0 V8 Supercharged 575pk chiptuning:​​

 • Meer plezier uit uw auto​
 • Minder brandstof gebruik
 • Meer performance uit uw Jaguar
 • Mooier geluid

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele errors op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze inhouse Jaguar F type R 5.0 V8 Supercharged 575pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Jaguar F type R 5.0 V8 Supercharged 575pk hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Jaguar F type R 5.0 V8 Supercharged 575pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen geven. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Jaguar F type R 5.0 V8 Supercharged 575pk.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Een vermogensbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Veilige auto tuning

 • Speciale voeding tijdens tijdens het tunen
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Jaguar F type R 5.0 V8 Supercharged 575pk
 • De beste Jaguar F typechiptuning software in gebruik
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw auto kan worden!
 • We kopiëren uw software eerst

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Verschillende vormen Jaguar F type R 5.0 V8 Supercharged 575pk motor tuning:

Voor het Jaguar F type R 5.0 V8 Supercharged 575pk motor vermogen te maximaliseren zijn meerdere manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Jaguar F type R 5.0 V8 Supercharged 575pk OBD chiptuning

op maat ODB chiptuning Jaguar F type R 5.0 V8 Supercharged 575pk is een populaire manier om je Jaguar F type R 5.0 V8 Supercharged 575pk te chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Jaguar F type R 5.0 V8 Supercharged 575pk zit, nodig.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een complete invloed heeft op de performance van de auto. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Jaguar F type R 5.0 V8 Supercharged 575pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het al. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Jaguar F type R 5.0 V8 Supercharged 575pk plaats. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Jaguar F type R 5.0 V8 Supercharged 575pk chiptuning genoemd. Hierbij pas je de Jaguar F type R 5.0 V8 Supercharged 575pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Deze vorm van chiptuning Jaguar F type R 5.0 V8 Supercharged 575pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Jaguar F type R 5.0 V8 Supercharged 575pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Jaguar F type R 5.0 V8 Supercharged 575pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verscheidene overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

tuning ecu McLaren
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw Jaguar .

Daarom is je Jaguar auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Jaguar en bent u uw Jaguar dus even kwijt.