Infiniti Q60 3.0 Bi-Turbo 304pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Infiniti q60 3.0 bi-turbo 304pk

Er is helaas tuning-data beschikbaar

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Infiniti Q60 3.0 Bi-Turbo 304pk chiptunen?

De ecu van uw Infiniti Q60 is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Het laten tunen van uw auto is de beste optie om uw Infiniti Q60 3.0 Bi-Turbo 304pk een groter vermogen te geven.

In een paar uur kan je auto door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en soepeler aanvoelen als gevolg van de Infiniti Q60 tunen. Doordat de wagen sneller accelereert en veel consequenter is in het leveren van kracht.

Voordelen tunen van uw Infiniti Q60 3.0 Bi-Turbo 304pk:​​

 • Sportiever geluid
 • Verminderd brandstof gebruik
 • Meer plezier ​
 • Meer vermogen

Hoe werkt het?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De statistieken worden door onze Infiniti Q60 3.0 Bi-Turbo 304pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Infiniti Q60 3.0 Bi-Turbo 304pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Infiniti Q60 3.0 Bi-Turbo 304pk werd uitgebreid getest op eenvermogensbank.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw Infiniti Q60 3.0 Bi-Turbo 304pk voor honderden euro’s te moeten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Infiniti Q60 3.0 Bi-Turbo 304pk in een middagje op een vermogensbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het proces.

Na het Infiniti Q60 3.0 Bi-Turbo 304pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de Infiniti Q60 3.0 Bi-Turbo 304pk.

Onze chiptuning is veilig

 • Gebruik van beste tuning bestanden
 • Speciale accu voeding gedurende het chippen
 • Specialistische kennis
 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Infiniti Q60 3.0 Bi-Turbo 304pk
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw auto wordt!

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Methodes voor Infiniti Q60 3.0 Bi-Turbo 304pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op diverse methodes, namelijk:

Methode 1: Infiniti Q60 3.0 Bi-Turbo 304pk OBD chiptuning

OBD tuning Infiniti Q60 3.0 Bi-Turbo 304pk is een populaire manier om je auto te tunen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Door dit gemak is deze goedkope manier van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Infiniti Q60 3.0 Bi-Turbo 304pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je Infiniti Q60 3.0 Bi-Turbo 304pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Infiniti Q60 3.0 Bi-Turbo 304pk Stage 2

Met deze term weet je al alles. Bij deze vorm van Infiniti Q60 3.0 Bi-Turbo 304pk tuning maak je fysieke wijzigingen aan de Infiniti Q60 3.0 Bi-Turbo 304pk. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Infiniti Q60 3.0 Bi-Turbo 304pk chiptuning genoemd. Hierbij pas je de Infiniti Q60 3.0 Bi-Turbo 304pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Infiniti Q60 3.0 Bi-Turbo 304pk haalt.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede optie.

Specialistische ECU software kennis

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Zo doen wij buiten chiptuning Infiniti Q60 3.0 Bi-Turbo 304pk ook verscheidene andere software aanpassingen voor auto’s als roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ecu tuning files
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Infiniti auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.