Dacia Sandero RS 2.0 145pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Er is helaas tuning-data beschikbaar

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

Het standaard programma in de Dacia Sandero RS 2.0 145pk ecu van uw Dacia Sandero RS 2.0 145pk is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Je kunt echt meer kracht halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in chippen.

In enkele uren kan je Dacia Sandero RS 2.0 145pk door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

In het dagelijks gebruik van uw Dacia Sandero RS 2.0 145pk gaat u merken dat uw auto veel soepelder rijdt door tuning Dacia Sandero RS 2.0 145pk. Na de chiptuning gaat accelereren een stuk sneller, omdat je Dacia Sandero RS 2.0 145pk meer performance heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Meer PK’s
 • Meer rijplezier uit uw Dacia Sandero RS 2.0 145pk​
 • Mooier geluid uit uw auto
 • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Dacia Sandero RS 2.0 145pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna zal de software van uw Dacia Sandero RS 2.0 145pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De statistieken worden door onze inhouse Dacia Sandero RS 2.0 145pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Dacia Sandero RS 2.0 145pk hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gecontroleerd.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de Dacia Sandero RS 2.0 145pk een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning leveren. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel grondiger.

Na het Dacia Sandero RS 2.0 145pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de Dacia Sandero RS 2.0 145pk.

Veilige chiptuning

 • Goede voeding tijdens gedurende het tunen
 • Exclusief gebruik van de beste Dacia Sandero RS 2.0 145pk chiptuning bestanden
 • Specialistische kennis
 • Ontdek wat het chippen voor u Dacia Sandero RS 2.0 145pk kan doen:
 • Een kopie van de oude staat

Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw Dacia Sandero RS 2.0 145pk wordt!

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van de performance kan op verscheidene manieren, namelijk:

Stage 1 Dacia Sandero RS 2.0 145pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Dacia Sandero RS 2.0 145pk is de meest gevraagde vorm van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Met deze manier hoef je zelfs de Dacia Sandero RS 2.0 145pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Dacia Sandero RS 2.0 145pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke modificaties aan de Dacia Sandero RS 2.0 145pk!

Stage 2 chiptuning Dacia Sandero RS 2.0 145pk

De naam zegt het helemaal. Bij deze methode van Dacia Sandero RS 2.0 145pk tuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de auto. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Dacia Sandero RS 2.0 145pk. Hierbij pas je de Dacia Sandero RS 2.0 145pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Deze vorm van chiptuning Dacia Sandero RS 2.0 145pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Dacia Sandero RS 2.0 145pksoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

zelf ecu programmeren
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Dacia , zonder dat hierbij aanpassingen Dacia baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Dacia al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.