BMW X7 xDrive40d 340pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Bmw x7 xdrive40d 340pk

Er is helaas tuning-data beschikbaar

Wat voor voordelen heeft tuning BMW X7 xDrive40d 340pk?

De ecu software van uw BMW X7 is standaard ingesteld, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Je kunt echt meer kracht halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in chippen.

Door het tunen van uw BMW auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en soepeler aanvoelen als gevolg van de chiptuning BMW X7 xDrive40d 340pk. Doordat de wagen vlugger optrekt en veel consistenter is in het leveren van kracht.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Geluid klinkt beter uit uw auto
 • Meer PK’s
 • Aangenaam rijden​​
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw BMW X7 xDrive40d 340pk

Hoe gaat dat precies, remappen van een BMW X7 xDrive40d 340pk?​

Bij stage één tunen BMW X7 xDrive40d 340pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de BMW X7 xDrive40d 340pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze BMW X7 xDrive40d 340pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

De chiptuning BMW X7 xDrive40d 340pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw BMW X7 xDrive40d 340pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto werd uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de BMW X7 xDrive40d 340pk een garantie die wij u kunnen bieden. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw BMW X7 xDrive40d 340pk.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning verstrekken. Een testbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Onze auto tuning is veilig

 • Goede accu voeding gedurende de chiptuning
 • We kopiëren uw software eerst
 • Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u auto wordt!
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw BMW X7 xDrive40d 340pk
 • Exclusief gebruik van goede BMW X7 xDrive40d 340pk chiptuning software

Vraag een offerte aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw BMW X7 xDrive40d 340pk wordt!

Methodes voor BMW X7 xDrive40d 340pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verscheidene manieren, namelijk:

Methode 1: BMW X7 xDrive40d 340pk OBD chiptuning

OBD tuning op maat BMW X7 xDrive40d 340pk is een geliefde methode om je auto te chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Hierdoor is dit een goedkope BMW X7 xDrive40d 340pk chiptuning methode en ook de populairste. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een complete invloed heeft op de performance van de BMW X7 xDrive40d 340pk. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je BMW X7 xDrive40d 340pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning BMW X7 xDrive40d 340pk

Met deze term weet je al genoeg. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de BMW X7 xDrive40d 340pk plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je BMW X7 xDrive40d 340pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning BMW X7 xDrive40d 340pk genoemd. Hierbij pas je de BMW X7 xDrive40d 340pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Voor wie alles uit hun BMW X7 xDrive40d 340pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste optie.

Gespecialiseerde know-how over BMW X7 xDrive40d 340pk ECU’s

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw BMW X7 xDrive40d 340pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning BMW X7 xDrive40d 340pk.

Zo doen wij naast chiptuning BMW X7 xDrive40d 340pk ook verschillende andere software modificaties voor auto’s als roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu files tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen BMW baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw BMW auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.