BMW X7 xDrive30d 265pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Bmw x7 xdrive30d 265pk

Stage 1 BMW X7 xDrive30d 265pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 265pk 310pk +17%
Koppel 620nm 720nm +16.1%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280320

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600700800

Specificaties

Brandstof Diesel
Cilinderinhoud 2993 CC
Type ecu Bosch MD1CP001 & Bosch MD1CP002
Compressieverhouding 16,5 : 1
Boring X slag 84,0 X 90,0 mm
Motornummer B57D30M0

BMW tuning

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De ecu van uw BMW X7 is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Het laten tunen van uw auto is de uitgelezen optie om uw BMW X7 een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot 3 uur uw BMW X7 xDrive30d 265pk kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je BMW X7 xDrive30d 265pk is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en soepeler aanvoelen als gevolg van de tuning BMW X7 xDrive30d 265pk. Doordat hij sneller optrekt en veel consequenter is in het leveren van kracht.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Beter geluid
 • Meer performance uit uw auto
 • Meer rijplezier uit uw auto​
 • Minder brandstof gebruik van uw auto

Hoe werkt het?​

Voor stage one chiptuning BMW X7 xDrive30d 265pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Die garandeert dat uw auto op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de BMW X7 xDrive30d 265pk om mogelijke foutcodes op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning BMW X7 xDrive30d 265pk engineer. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gecontroleerd.

Daardoor kunnen wij tempo en safety waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw BMW X7 xDrive30d 265pk nodeloos te laten checken.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning bieden. Een dyno is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel diepgaander.

Krijg direct een uitslag met het geschatte vermogen na het BMW X7 xDrive30d 265pk chiptunen

Veilige chip tuning

 • Vraag een offerte aan en weet precies wat het grotere vermogen van u auto wordt!
 • We kopiëren uw software eerst
 • Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw BMW auto
 • Gebruik van beste chiptuning software

Vraag een offerte aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u auto wordt!

Verschillende vormen BMW X7 xDrive30d 265pk motor tuning:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 BMW X7 xDrive30d 265pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is waarschijnlijk de meest gewaardeerde manier voor het BMW X7 xDrive30d 265pk chippen. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd poort in uw BMW X7 xDrive30d 265pk.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Door het BMW X7 xDrive30d 265pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke reparaties aan de BMW X7 xDrive30d 265pk!

Stage 2 BMW X7 xDrive30d 265pk chiptuning

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning BMW X7 xDrive30d 265pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 BMW X7 xDrive30d 265pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw BMW X7 xDrive30d 265pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning BMW X7 xDrive30d 265pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu programmeren Maserati
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke modificaties aan uw BMW .

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw BMW .

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de BMW zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.