BMW X5 2.5D 218pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Bmw x5 2.5d 218pk

Stage 1 BMW X5 2.5D 218pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 218pk 270pk +23.9%
Koppel 450nm 500nm +11.1%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500

Specificaties

Brandstof Diesel
Cilinderinhoud 1995 CC
Type ecu Bosch EDC17CP45 & Bosch EDC17CP49
Compressieverhouding 16,5 : 1
Boring X slag 84,0 X 90,0 mm
Motornummer B47D20B

BMW tuning

Wat voor voordelen heeft chiptuning BMW X5 2.5D 218pk?

Het motormanagementsysteem van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Je kunt echt meer kracht halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in chippen.

In een paar uur kan je BMW X5 2.5D 218pk met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

BMW X5 tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je BMW X5 2.5D 218pk veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Je BMW X5 zal sneller accelereren en het vermogen die hij hiervoor bekomt is veel consistenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Geluid klinkt harder uit uw auto
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Meer koppel uit uw BMW
 • Meer rijplezier ​

Hoe gaat het in zijn werk?​

Voor stage één chippen BMW X5 2.5D 218pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Die garandeert dat uw auto op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke foutcodes op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. De statistieken worden door onze BMW X5 2.5D 218pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de BMW X5 2.5D 218pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw BMW X5 2.5D 218pk.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

Na het BMW X5 2.5D 218pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de BMW X5 2.5D 218pk.

Onze auto tuning is veilig

 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw auto
 • Goede voeding tijdens gedurende het chippen
 • Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het grotere vermogen van u auto kan worden!
 • Gebruik van beste chiptuning bestanden
 • Een back-up van de oude staat

Ontdek wat chip tuning voor uw auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van de performance kan op verscheidene manieren, namelijk:

Methode 1: BMW X5 2.5D 218pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is allicht de meest populaire manier voor het BMW X5 2.5D 218pk chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Door dit gemak is deze voordelige methode van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een complete invloed heeft op de performance van de auto. Zonder de BMW X5 2.5D 218pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je BMW X5 2.5D 218pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

BMW X5 2.5D 218pk chiptuning Stage 2

Met deze term weet je al alles. Bij deze vorm van BMW X5 2.5D 218pk tuning maak je fysieke aanpassingen aan de BMW X5 2.5D 218pk. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning BMW X5 2.5D 218pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun BMW X5 2.5D 218pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede manier.

Specialistische ECU software kennis

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Zo doen wij buiten BMW X5 2.5D 218pk chiptuning ook verscheidene andere software aanpassingen voor BMW X5 2.5D 218pk als roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

motor ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen BMW baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw BMW en bent u uw BMW auto dus even kwijt.