BMW X4 xDrive30i 252pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Bmw x4 xdrive30i 252pk

Stage 1 BMW X4 xDrive30i 252pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 252pk 287pk +13.9%
Koppel 350nm 450nm +28.6%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Specificaties

Brandstof Benzine
Cilinderinhoud 1998 CC
Type ecu Bosch MG1 & ZF 8HP
Compressieverhouding 10,2 : 1
Boring X slag 82,0 X 94,6 mm
Motornummer B48B20B

BMW tuning

Wat voor voordelen heeft chiptuning BMW X4 xDrive30i 252pk?

De ecu software van uw BMW X4 is gestandaardiseerd, en wordt compleet bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Je kunt echt meer kracht halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in chiptuning.

Door het chippen van uw BMW auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen door de chip tuning BMW X4 xDrive30i 252pk. Je BMW X4 xDrive30i 252pk zal sneller optrekken en het vermogen die hij hierbij geeft is veel consistenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer rijplezier uit uw auto​
 • Verlaagd brandstof gebruik
 • Meer vermogen uit uw auto
 • Beter geluid uit uw BMW

Hoe werkt het?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de BMW X4 xDrive30i 252pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning BMW X4 xDrive30i 252pk specialist. Daarna sturen we de gegevens van uw BMW X4 xDrive30i 252pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw BMW X4 xDrive30i 252pk hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning BMW X4 xDrive30i 252pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gechecked.

Op die manier wordt de speed en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Een vermogensbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijd.

Krijg meteen een uitslag met het geschatte vermogen na het BMW X4 xDrive30i 252pk chiptunen

Onze chiptuning is veilig

 • Een back-up van de oude staat
 • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • De beste BMW X4tuning bestanden in gebruik
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw BMW auto
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Ontdek wat auto chip tunen voor uw auto kan doen:

Methodes voor BMW X4 xDrive30i 252pk motor tuning:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 BMW X4 xDrive30i 252pk OBD chiptuning

OBD tuning op maat BMW X4 xDrive30i 252pk is een veelvoorkomende manier om je auto te chippen. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd connector in uw auto.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de BMW X4 xDrive30i 252pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een BMW X4 xDrive30i 252pk met meer performance, zonder dat je BMW X4 xDrive30i 252pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 BMW X4 xDrive30i 252pk chiptuning

De naam zegt het al. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de BMW X4 xDrive30i 252pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je BMW X4 xDrive30i 252pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 BMW X4 xDrive30i 252pk chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je BMW X4 xDrive30i 252pk haalt.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste optie.

Diepgaande kennis over BMW X4 xDrive30i 252pk ECU software: onze plus

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw BMW X4 xDrive30i 252pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

tuning ecu
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de BMW auto, zonder dat hierbij aanpassingen BMW baar zijn door het blote oog.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw BMW en bent u uw BMW auto dus even kwijt.