BMW X2 s18i 140pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Bmw x2 s18i 140pk

Stage 1 BMW X2 s18i 140pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 140pk 165pk +17.9%
Koppel 220nm 300nm +36.4%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300

Specificaties

Brandstof Benzine
Cilinderinhoud 1499 CC
Type ecu Bosch MG1CS201
Compressieverhouding 11,0 : 1
Boring X slag 82,0 X 94,6 mm
Motornummer B38A15M0

BMW tuning

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De ecu software van uw auto is gestandaardiseerd, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Je kunt echt meer kracht halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in software tunen.

Door het chippen van uw BMW kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

In het dagelijks gebruik van uw auto zult u merken dat uw auto veel soepelder rijdt door tuning BMW X2 s18i 140pk. Doordat hij vlugger accelereert en veel consistenter is in het leveren van kracht.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Verminderd brandstof gebruik van uw auto
 • Meer plezier uit uw BMW X2 s18i 140pk​
 • Meer vermogen uit uw auto
 • Geluid klinkt sportiever uit uw BMW

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Die zorgt ervoor dat uw BMW X2 s18i 140pk op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De statistieken worden door onze inhouse BMW X2 s18i 140pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een verandering. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen geven. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw BMW X2 s18i 140pk.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Een vermogensbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijdsbestek.

Krijg meteen een rapport met het geschatte vermogen na het BMW X2 s18i 140pk chiptunen

Onze chip tuning is veilig

 • Gebruik van beste chiptuning bestanden
 • Een back-up van de oude staat
 • Goede accu voeding gedurende de chiptuning
 • Specialistische kennis
 • Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u BMW X2 s18i 140pk kan worden!

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Verschillende vormen BMW X2 s18i 140pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op verschillende methodes, namelijk:

Methode 1: BMW X2 s18i 140pk OBD chiptuning

OBD tuning BMW X2 s18i 140pk is een veelvoorkomende manier om je auto te tunen. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd poort in uw auto.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Zonder de BMW X2 s18i 140pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het BMW X2 s18i 140pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke reparaties aan de auto!

Stage 2 chiptuning BMW X2 s18i 140pk

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Bij deze methode van BMW X2 s18i 140pktuning maak je fysieke aanpassingen aan de BMW X2 s18i 140pk. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning BMW X2 s18i 140pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 BMW X2 s18i 140pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Gespecialiseerde know-how over BMW X2 s18i 140pk ECU’s

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw BMW X2 s18i 140pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning BMW X2 s18i 140pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Chrysler bosch ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de BMW , zonder dat hierbij veranderingen BMW baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de BMW auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.