BMW M5 3.0 D Bi-Turbo 400pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Bmw m5 3.0 d bi-turbo 400pk

Stage 1 BMW M5 3.0 D Bi-Turbo 400pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 400pk 435pk +8.7%
Koppel 760nm 820nm +7.9%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na075150225300375450

Koppel (NM)

NM voorNM na0150300450600750900

Specificaties

Brandstof Diesel
Cilinderinhoud 2993 CC
Type ecu Bosch EDC17CP45
Compressieverhouding 16,5 : 1
Boring X slag 84,0 X 80,0 mm
Motornummer Bi-turbo

BMW tuning

Wat voor voordelen heeft chiptuning BMW M5 3.0 D Bi-Turbo 400pk?

De ecu van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Je kunt echt meer kracht halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in chiptuning.

In enkele uren kan je BMW M5 met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

In het dagelijks gebruik van uw BMW M5 zult u merken dat uw auto veel lekkerder rijdt door tuning BMW M5 3.0 D Bi-Turbo 400pk. Doordat hij vlugger accelereert en veel consistenter is in het leveren van performance.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer rijplezier ​
 • Geluid klinkt beter uit uw auto
 • Sportiever karakter uit uw BMW
 • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Hierna zal de software van uw BMW M5 3.0 D Bi-Turbo 400pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze inhouse BMW M5 3.0 D Bi-Turbo 400pk chiptuning engineer onderworpen. Deze BMW M5 3.0 D Bi-Turbo 400pk engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning BMW M5 3.0 D Bi-Turbo 400pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw BMW M5 3.0 D Bi-Turbo 400pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een specifieke chiptuning op maat voor uw BMW M5 3.0 D Bi-Turbo 400pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw BMW M5 3.0 D Bi-Turbo 400pk waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Een dyno is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

Krijg meteen een rapport met het geschatte vermogen na het BMW M5 3.0 D Bi-Turbo 400pk chiptunen

Veilige chip tuning door

 • Ontdek wat het chippen voor uw auto kan doen:
 • Gebruik van goede chiptuning software
 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw BMW M5 3.0 D Bi-Turbo 400pk
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw BMW auto
 • Speciale voeding tijdens gedurende het chippen

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 BMW M5 3.0 D Bi-Turbo 400pk OBD chiptuning

stage 1 OBD tuning BMW M5 3.0 D Bi-Turbo 400pk is een geliefde manier om je BMW M5 3.0 D Bi-Turbo 400pk te chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Hierdoor is dit een goedkope BMW M5 3.0 D Bi-Turbo 400pk chiptuning variant en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Via deze manier hoef je zelfs de BMW M5 3.0 D Bi-Turbo 400pk ECU niet te ontmantelen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een BMW M5 3.0 D Bi-Turbo 400pk met meer kracht, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

BMW M5 3.0 D Bi-Turbo 400pk chiptuning Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 BMW M5 3.0 D Bi-Turbo 400pk chiptuning genoemd. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning BMW M5 3.0 D Bi-Turbo 400pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun BMW M5 3.0 D Bi-Turbo 400pk.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van BMW M5 3.0 D Bi-Turbo 400pksoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu tuning files Seat
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de BMW auto, zonder dat hierbij aanpassingen BMW baar zijn door het blote oog.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder BMW auto doen.