BMW M3 M3 CSL 360pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Bmw m3 m3 csl 360pk

Stage 1 BMW M3 M3 CSL 360pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 360pk 380pk +5.6%
Koppel 370nm 390nm +5.4%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300350400

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Specificaties

Brandstof Benzine
Cilinderinhoud 3246 CC
Type ecu Siemens/Continental MSS54
Compressieverhouding 11,5 : 1
Boring X slag 87,0 X 91,0 mm
Motornummer 326S4

BMW tuning

Wat voor voordelen heeft chiptuning BMW M3 M3 CSL 360pk?

De ecu software van uw BMW M3 M3 CSL 360pk is gestandaardiseerd, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Echter kan uw BMW M3 M3 CSL 360pk vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door BMW ecu chiptuning.

Door het chiptunen van uw BMW auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen door de BMW M3 tunen. Na de chiptuning gebeurt optrekken een stuk vlugger, omdat je BMW M3 meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Brandstofverbruik wordt minder van uw BMW M3 M3 CSL 360pk
 • Meer plezier ​
 • Harder geluid
 • Meer koppel uit uw BMW

Hoe werkt het?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Die garandeert dat uw BMW M3 M3 CSL 360pk op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning engineer. Daarna verzenden we de gegevens van uw BMW M3 M3 CSL 360pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een modificatie. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gechecked.

Daardoor kunnen wij tempo en veiligheid beloven. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning leveren. Een testbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het proces.

Krijg meteen een uitslag met het geschatte vermogen na het BMW M3 M3 CSL 360pk chiptunen

Onze auto tuning is veilig

 • De beste BMW M3tuning software in gebruik
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw BMW auto
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw BMW M3 M3 CSL 360pk wordt!
 • We back-uppen uw software eerst
 • Goede accu voeding tijdens de chiptuning

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Methodes voor BMW M3 M3 CSL 360pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op verscheidene manieren, namelijk:

Stage 1 BMW M3 M3 CSL 360pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning BMW M3 M3 CSL 360pk is de meest populaire vorm van tuning. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd poort in uw auto.

Hierdoor is dit een voordelige BMW M3 M3 CSL 360pk chiptuning manier en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor de performance van uw BMW M3 M3 CSL 360pk aanpassen. Zonder de BMW M3 M3 CSL 360pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het BMW M3 M3 CSL 360pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke reparaties aan de auto!

Stage 2 BMW M3 M3 CSL 360pk chiptuning

De naam zegt het al. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de BMW M3 M3 CSL 360pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw BMW M3 M3 CSL 360pk, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je BMW M3 M3 CSL 360pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 BMW M3 M3 CSL 360pk chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Deze vorm van chiptuning BMW M3 M3 CSL 360pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Specialistische ECU software kennis

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu tuning files
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw BMW en bent u uw BMW auto dus even kwijt.