BMW M3 M3 343pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Bmw m3 m3 343pk

Stage 1 BMW M3 M3 343pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 343pk 365pk +6.4%
Koppel 365nm 390nm +6.8%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300350400

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Specificaties

Brandstof Benzine
Cilinderinhoud 3246 CC
Type ecu Siemens/Continental MSS52
Compressieverhouding 11,5 : 1
Boring X slag 87,0 X 91,0 mm
Motornummer 326S4

BMW tuning

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De ecu software van uw BMW M3 is standaard ingesteld, en wordt volledig bestuurd door een computer.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Het tunen van uw auto is de uitgelezen optie om uw BMW M3 een groter vermogen te geven.

In enkele uren kan je auto met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

In het dagelijks gebruik van uw auto zult u merken dat uw auto veel soepelder rijdt door chip tuning BMW M3 M3 343pk. Je auto zal sneller accelereren en het vermogen die hij hiervoor aanlevert is veel consequenter.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder van uw BMW M3 M3 343pk
 • Meer vermogen
 • Aangenaam rijden​ met uw auto​
 • Sportiever geluid uit uw auto

Hoe werkt het?​

Bij stage één chippen BMW M3 M3 343pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de BMW M3 M3 343pk om mogelijke foutcodes op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning BMW M3 M3 343pk engineer. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Deze BMW M3 M3 343pk ingenieur vergelijkt de gegevens met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto is uitgebreid getest op eentestbank.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen geven. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw BMW M3 M3 343pk.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het BMW M3 M3 343pk chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de BMW M3 M3 343pk.

Onze chiptuning is veilig

 • Ontdek wat het chippen voor u auto kan doen:
 • De beste BMW M3tuning files in gebruik
 • Een kopie van de oude staat
 • Speciale accu voeding tijdens het tunen
 • Specialistische kennis

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u auto wordt!

Verschillende vormen BMW M3 M3 343pk motor tuning:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 BMW M3 M3 343pk OBD chiptuning

OBD chiptuning BMW M3 M3 343pk is een populaire methode om je auto te chiptunen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de BMW M3 M3 343pk.

Daardoor is dit een goedkope BMW M3 M3 343pk chiptuning variant en ook de populairste. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een totale invloed heeft op de kracht van de auto. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

BMW M3 M3 343pk chiptuning Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de BMW M3 M3 343pk plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 BMW M3 M3 343pk chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning BMW M3 M3 343pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze meerwaarde

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw BMW M3 M3 343pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning BMW M3 M3 343pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van BMW M3 M3 343pksoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu files tuning Cadillac
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder fysieke modificaties aan uw BMW auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.